• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Maat: / Joya Filter

Joya schoenen

                     
Joya schoenen draagt u uit liefde voor uw rug! Met een schoen van Joya kiest u voor de zachtste schoenen ter wereld! Comfortabele schoenen, die zorgen voor een optimale loopbeweging. Deze rugvriendelijke schoenen bieden comfort en verlichting bij rugklachten, hielspoor en voorvoetklachten. Joya schoenen zijn exclusief verkrijgbaar bij Meijerink Schoenen. In onze winkel in Hoorn vindt u een uitgebreide shop-in-shop met een grote Joya schoenencollectie.  Graag informeren wij u over de belangrijkste kenmerken van deze heerlijke schoenen, zoals de Joya zooltechniek en geven wij u een onderhoudsadvies voor Joya schoenen.

Zwitsers schoenenmerk Joya

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat wij speciaal voor onze klanten met rug-, knie- of voetklachten in ons assortiment hebben opgenomen. Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. Door de unieke zooltechnologie absorberen Joya schoenen de gevolgen van lopen en staan op een harde en vlakke ondergrond optimaal.

Rugvriendelijke schoen

Het dragen van Joya schoenen heeft een voordelig effect op uw rug, voeten en gewrichten. De toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug heeft schoenen van Joya gekeurd en uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk. Klanten met Joya schoenen bevestigen het enorme comfort en verlichting, van bijvoorbeeld hielspoor en voorvoetklachten. Ervaar zelf wat Joya schoenen voor verschil maken in uw dagelijkse leven.