Durea, trendy schoenen met liefde gemaakt!

10 juni 2020

Bij Meijerink in de schoenenwinkel in Hoorn komen veel klanten speciaal voor Durea schoenen binnenlopen. Ze weten perfect naar welk schoenenmerk ze op zoek zijn. En dat is niet verwonderlijk gezien de kenmerken van deze schoenen. Dit schoenenmerk maakt trendy schoenen in diverse wijdtematen. Vooral het zachte leer en de geweldige pasvorm, het uitneembare voetbed en het aanbod in wijdtematen van deze schoenen zorgen voor veel liefhebbers. Kies u voor een comfortabele schoen met een modieuze uitstraling? Dan is Durea het merk voor u!

“Dankzij mijn Durea schoenen heb ik minder vermoeide voeten”

Met twee kinderen en een eigen bedrijf, ben ik altijd druk. En dan wil ik geen last hebben van zere voeten. Dankzij de nieuwe Durea Go schoenen merk ik dat ik nog meer werk kan verzetten.

Durea-schoenen-collectie2020                  Durea-sneakers-go-nieuwe-collectie 

"Durea schoenen zijn dé oplossing voor mijn lastige voeten!"

Jarenlang heb ik op te smalle schoenen gelopen, met een slijmbeursontsteking als gevolg.

Durea-collectie-2020               Durea-witte-sneaker-2020  

Durea heeft trendy schoenen in diverse wijdtematen, van smal tot extra breed en dat is heerlijk! Nu koop ik elk seizoen alleen nog maar Durea schoenen. Weet ik tenminste zeker dat mijn tenen voldoende ruimte hebben en dat ik mijn eigen inlegzolen kan gebruiken. Mijn vriendin met Hallux valgus heb ik ook al fan gemaakt. Kunnen we gezellig samen gaan shoppen op zoek naar nieuwe Durea’s.

Durea Go energie bij elke stap!

Durea-go-2020             Durea-G0_folder

Durea heeft een speciale lijn de Durea Go schoenen. Deze schoenen geven u bij elke stap nieuwe energie door de innovatieve Go zool. Deze zool, die ontwikkeld is in samenwerking met het UMC Groningen, bewegingstherapeuten en podotherapeuten, zorgt voor een perfecte drukverdeling van uw voeten en stimuleert een natuurlijke lichaamshouding. Dat kunt u goed zien met onze 3D-voetscanner. Met elke stap die u met deze schoenen doet krijgt uw lichaam nieuwe energie, vandaar de naam Go!

Nieuwe collectie Durea

Bij Meijerink Schoenen vindt u dit seizoen een grote variatie aan Durea schoenen; van mooie veterschoenen en sneakers, instapschoenen, veterboots, laarzen tot heerlijke sandalen en mooie pumps. Bij Meijerink Schoenen vindt u ook een Durea Sale met Durea schoenen met korting.

            Durea_instapscghoenen-2020

Uitneembaar voetbed en diverse wijdetematen

Durea staat bekend om de grote collectie trendy schoenen in diverse wijdtematen. Bovendien zijn Durea schoenen voorzien van een uitneembaar voetbed. Wel zo makkelijk als u uw eigen inlegzolen of steunzolen wilt gebruiken in uw nieuwe schoenen! Twijfelt u over uw wijdtemaat? Maak dan gebruik van onze gratis service in de winkel om uw voeten te laten opmeten met onze digitale 3D-voetscanner. Na deze meting vinden onze adviseuses de perfecte schoen naar uw wens! En u weet zeker dat uw schoen perfect past!

De nieuwe collectie Durea schoenen zijn duidelijk gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenen. De leesten van deze schoenen zijn uitmuntend en dat voelt u direct zodra u een schoen van dit merk past. De kwaliteit van het gebruikte leer is geweldig en ook aan de zolen is veel aandacht besteed. Tel daar het ambachtelijke vakmanschap van de schoenontwerpers bij en voilà, u heeft een fantastische schoen!

Uit liefde voor uw voeten

Schoenen moeten uw voeten perfect passen en niet knellen. Zacht leer, een goed voetbed, de perfecte leest en een grote variatie in wijdtematen maken van Durea schoenen, de perfecte schoenen.  Dit schoenenmerk let niet alleen op lengte van uw voeten maar ook op de breedte (omvang van breedste gedeelte van je voorvoet).

Voor smalle, gemiddelde, brede of extra brede voeten vindt u bij Durea een passende schoen. Onze adviseuses meten met plezier uw voeten op met onze digitale 3D-voetscanner en adviseren u de juiste schoenen voor uw voeten. Want perfect passende schoenen zijn een garantie voor veel loopplezier!

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.