Gele sneakers zijn top!

06 mei 2020

Heerlijk het wordt weer voorjaar. Tijd om een paar leuke sneakers te scoren. Dit voorjaar is de trendkleur voor sneakers geel. Want wordt u ook niet direct vrolijk van de aanblik van een paar boterbloemen of narcissen? Van een paar gele of okergele sneakers word je direct blij. De frisse voorjaarstint fleurt zelfs de meest saaie casual outfit direct op. Het is dan ook niet verrassend dat gele schoenen de laatste tijd populair zijn. Was de kleur eerst alleen weggelegd voor durfallen, nu zien we steeds meer gele schoenen in het straatbeeld!

Trendy en comfortabel

Modieuze sneakers zijn leuk maar ze moeten ook comfortabel aan je voeten zitten. We zien dit voorjaar de kleur geel bij veel schoenmerken in de collectie bij Meijerink Schoenen, zoals bij Wolky sneakers, Xsensible Stretchwalker, Solidus, Joya, Durea en Verhulst.

Het rekbare stretchleer maakt dat de Xsensible sneakers heerlijk aanvoelen en de Japanse zooltechniek zorgt voor extra balans. Datzelfde geldt voor de speciale zolen van Joya die uw rug extra ontlasten. Sneakers van Wolky hebben het de ongeëvenaarde kurken zool, alsof u op wolken loopt. En de Durea sneakers is perfect voor de iets bredere voet. De Solidus sneaker heeft een uitneembaar voetbed en schok dempende zool. En natuurlijk de geweldige pasvorm van Solidus. En de sneakers van FitFlop hebben natuurlijk die geweldige microwobbleboard zool die ervoor zorgt dat uw spieren extra worden getraind. kent u de stoffen versie van de FitFlop sneaker al, de FitFlop Uberknit? Die is er in leuke felle kleuren.

Zo heeft elk merk in de collectie van Meijerink Schoenen een eigen pluspunt. We streven er namelijk naar om voor iedere voet de perfecte schoen in ons assortiment op te nemen. Zodat u altijd voldoende keuze heeft. En de sneaker is ongetwijfeld een voorjaarsschoen waar u nog véél plezier aan gaat beleven. 

Trendy sneakers van Xsensible Stretchwalker                            En de comfortabele sneakers van Solidus, de Kea Safran

Xsensible-stretchwalker-sneakers Solidus Sneaker

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.