Pre Sale Meijerink Schoenen

05 december 2019

Pre-sale-meijerink-schoenen-6-7-8-dec

De Pre-Sale bij Meijerink Schoenen is gestart! Hét moment voor een paar nieuwe schoenen. Bent u op zoek naar een specifiek merk schoenen? Of bent u bekend met de pasvorm van een bepaald merk en wilt u graag met korting een extra paar schoenen kopen? Dan is de Pre-Sale van Meijerink Schoenen op vrijdag 6 december, zaterdag 7 december en zondag 8 december het perfecte moment voor u om nieuwe schoenen te kopen. Wees er op tijd bij want de Pre-Sale is tijdelijk! En wie het eerst komt, wie het eerst zijn of haar maat vindt tussen onze tijdelijk afgeprijsde schoenen. 

Pre-Sale Damesschoenen met 20% korting

Elk seizoen maken wij in onze magazijnen plaats voor de nieuwste collectie schoenen voor dames en heren. In onze winkel en in onze webshop vindt u dan tijdelijk schoenen met korting. Ook dit jaar vindt u in onze Pre Sale merkschoenen met 20% korting van damesschoenmerken als GaborAraDureaHassiaCommon PairsWolkyWaldlauferMephisto damesschoenenFitFlopCycleur de Luxe,ThinkVerhulstPiedi Nudi en Pikolinos damesschoenen.

Pre-Sale Herenschoenen met 20% korting

Natuurlijk hebben wij ook voor mannen merkschoenen met kortingin in onze tijdelijke Pre Sale. U vindt de volgende herenschoenenmerken met 20% korting in onze schoenen Pre Sale; Van BommelFloris van BommelDaniel HechterAustralianClarksGijsFitFlops voor herenMephisto voor heren en heren Waldlaufers.

Dames en heren schoenen met 20% korting

Een aantal van onze schoenmerken maken schoenen voor zowel dames als heren. Ook deze merken vindt u met 20% korting terug in onze Pre Sale, zoals Cycleur de LuxeClarks, Fit FlopsPikolinosMephisto en Waldläufer.

Pantoffels in de Pre-Sale

Nu de dagen kouder worden is het fijn dat ook onze merk pantoffels in de Pre Sale meedoen. Wij merken dat de pantoffels van FitFlop populair zijn. Als u er op tijd bij bent, kunt u in onze Pre Sale pantoffels van RohdeAmako pantoffels FitFlop en Promed pantoffels vinden in uw maat. Want helaas geldt ook voor de pantoffel Pre Sale; op is op!

Slippers en sandalen met korting

Gaat u binnenkort met vakantie en zoekt u nog een paar comfortabele sandalen of slippers? Kijk dan eens bij onze FitFlop sandalen Sale of bij onze Birkenstock slippers Sale. De Fitflops met hun microwobbleboard zolen zijn perfect geschikt voor een vakantie. En op onze Birkenstocks met hun diepe, kurken voetbed loopt u heerlijk!

Perfecte pasvorm en kwaliteitsschoenen

Bij Meijerink Schoenen vinden we pasvorm en kwaliteit belangrijk! En dat ziet u zodra u onze winkel binnenloopt. Al meer dan 75 jaar voorzien wij klanten van de beste kwaliteit in schoenen en schoenadvies. Wij verkopen uitsluitend merkschoenen van topkwaliteit. Onze deskundige adviseuses meten met alle plezier uw voeten op met onze Aetrex 3D-voetscanner en adviseren u omtrent de pasvorm, merk en maat van uw toekomstige schoenen. Natuurlijk is onze voetmeting gratis en betaalt u niet voor ons advies. U krijgt van ons een heerlijk kopje koffie of thee als u de tijd neemt voor een paar nieuwe schoenen (uit de actuele collectie of uit de Pre Sale). Ons streven is dat uw voeten blij worden van uw schoenen en u veel loopplezier geven!

Schoenen en gezondheid

Onze visie is dat uw voeten de basis van uw gezondheid zijn. Alleen goed schoeisel met de juiste pasvorm, ondersteunt uw rug en gewrichten. Daarnaast moeten schoenen voldoende ruimte bieden aan uw tenen en passen bij de vorm van uw hiel en wreef.  Kortom uw schoenen moeten perfect passen en de voldoende steun bieden zodat u een goede balans heeft bij het staan en lopen. Alleen dan beleeft u plezier aan uw schoenen en zorgt u goed voor uw voeten.

Gratis voetmeting met 3D-scanner

Ook tijdens de Pre Sale meten wij gratis uw voeten met onze digitale Aetrex 3D-voetscanner. Deze voetscanner is uiterst precies en meet uw voeten zowel in de hoogte, breedte als lengte en maakt een video-film van de drukverdeling en de vorm van uw voeten. Is de druk onder uw voeten niet goed verdeeld, dan bieden wij u daarvoor een oplossing in onze winkel met onze Lynco inlegzolen in diverse varianten en maten. De inlegzolen van Lynco verkopen wij niet online. omdat wij vinden dat een goed advies over inlegzolen alleen persoonlijk kan worden gegeven.

Vakmanschap in schoenen

Onze adviseuses in de winkel staan u met raad en daad terzijde om de juiste schoenen voor u uit onze uitgebreide collectie damesschoen en herenschoen voor u te adviseren. Natuurlijk houden ze daarbij rekening met uw wensen wat betreft het model en kleur. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze adviseuses aan de vorm van uw voet zijn welk merk schoenen de juiste pasvorm heeft voor uw voeten. Elk jaar opnieuw selecteren wij tijdens onze inkoop de mooiste schoenen voor diverse voetvarianten, zodat wij altijd voor u de juiste, perfect passende schoen in huis hebben.

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.