Schoenen mode voorjaar 2020

22 februari 2020

Schoenen Mode Voorjaar 2020

Schoenen met dierenprints zijn op dit moment niet meer weg te denken uit het modebeeld. Je ziet veel verschillende prints voorbij komen, slangenprints, panterprints of een stukje zebra op de neus.

Naast de dierenprints zien we veel kleur zoals oker, groen, rood, wit, (donker)bruin, en donkerblauw. Ook laten we ons inspireren door de natuur. Dit ziet u terug in het kleurenpallet dat bestaat uit bruinen, witten en zandkleuren. Als accent wordt er gewerkt met blauw of oker.

In het voorjaar en de lente als de natuur weer ontwaakt is niets fijner dan naar buiten gaan. Maar dan het liefst met comfortabele schoenen. Die vindt u bij een schoenenwinkel die nog gaat voor vakmanschap met het logo van Podo Linea op het raam, zoals Meijerink Schoenen. Dat logo staat garant voor merkschoenen en voor de kwaliteit van de deskundige adviseuses, die goed zijn opgeleid en gecertificeerd. Zij kunnen uw voeten opmeten en u helpen met het kiezen van een schoen met de juiste pasvorm. Ons deskundig personeel staat voor u klaar, dus vraag gerust om advies. Daarna staat niets u meer in de weg om te genieten van een heerlijke lente en zomer.

 

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.