VIP dagen 2020, tijdelijk 20% korting

13 maart 2020

Tijdens onze VIP-dagen op 13, 14 en 15 maart 2020 ontvangt u 20% korting. 
De korting geldt op onze nieuwe collectie dames en heren schoenen met uitzondering van de merken; Ecco, Greve, Joya en Xsensible Stretchwalker. De VIP-korting geldt op 13 en 14 maart in onze schoenenwinkel in Hoorn. In onze webshop ontvangt u 20% korting op 13, 14 én 15 maart!

Kom snel langs of bestel een paar mooie, nieuwe schoenen, pumps, sandalen of slippers van gerenommeerde merken voor 20% minder. Dat is mooi meegenomen en scheelt heel wat euro's!

VIP-dagen-13-14-15-maart2020

De korting van 20% tijdens onze VIP-dagen is niet geldig in combinatie met andere acties. De VIP-korting geldt niet op onze merken Joya, Greve, Xsensible Stretchwalker en Ecco. Deze schoenfabrikanten doen niet mee met deze actie. Maar er blijven nog genoeg mooie merken over waar deze VIP-korting van 20% wel geldig is. 

De korting is reeds verrekend in de getoonde prijzen op de webshop en is niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen en acties. 

Ook is de korting is alleen geldig tijdens de genoemde dagen, namelijk op 13, 14 en 15 maart 2020 en is niet geldig op reeds geplaatste bestellingen en aankopen. De levertijd kan in verband met de VIP-actie wat langer zijn, dan dat u van ons gewend bent.

VIp-dagen-dames-meijerink                                         VIP-dagen-heren-meijerink                                      

Profiteer van 20% VIP-korting op de nieuwe collectie van merken zoals:

FitFlop voor dames en heren

Durea schoenen in heerlijke wijdtematen

Ara schoenen voor de trendy dames

Carmela, de Spaanse sneakers

Piedi Nudi, mooie Italiaanse design schoenen

Die mooie Verhulst schoenen voor dames

Floris van Bommel schoenen, stijlvol en trendy

Onze vertrouwde Clarks voor dames en heren

Onze Wolky schoenen en nog veel meer kwaliteitschoenen!

Kijk snel bij onze Dames collectie of Heren collectie of u een paar schoenen vindt voor 20% korting tijdens onze VIP-dagen!

Bestel op tijd uw schoenen, want dit is een tijdelijke actie! In de winkel ontvangt u 13 en 14 maart 20% korting en online nog 1 dag extra, namelijk  13, 14 én 15 maart tot 24.00 uur!

 

 

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.