Waarom kiezen voor FitFlop?

01 september 2020

Fitflop slippers, sandalen en schoenen zijn populair bij veel mensen, waaronder een groot aantal Bekende Nederlanders, modellen en buitenlandse beroemdheden. Maar waarom zijn Fitflops, zoals ze liefkozend worden genoemd, zo geliefd? We zetten de voordelen van Fitflops graag voor u op een rij.

Bij Meijerink Schoenen hebben wij de grootste online FitFlop collectie van Nederland en in onze schoenenwinkel in Hoorn vindt u een uitgebreide FitFlop shop-in-shop waar wij elk seizoen de actuele FitFlop sneakers, slippers, sandalen en instapschoenen presenteren. Wij zijn namelijk al jaren fan van dit schoenenmerk omdat het een positieve bijdrage levert aan uw gezondheid! Wij leggen u graag uit waarom deze comfortabele schoenen zo’n goede keuze zijn.

 

FitFlop-Hielspoor-schokabsorptie 

De Microwobbleboard zool van FitFlop

FitFlop is de uitvinder van een speciale zool, die gebruikt maakt van de Microwobbleboard™ technologie. Door de speciale schokabsorptie zorgen FitFlop zolen voor versteviging van beenspieren en ontlasten ze uw gewrichten. Dankzij het stevige schokabsorberende hielgedeelte verlichten deze schoenen hielspoor klachten en versterken ze uw spieren omdat ze uw houding verbeteren. Ook zorgen ze ervoor dat lage rugpijn klachten minder worden. Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat FitFlop uw spieractiviteit positief beïnvloeden en uw gewrichten ontlasten.

FitFlop verbeteren uw houding

FitFlop sandalen, slippers en sneakers zijn zo gemaakt dat uw houding wordt verbeterd bij elke stap die u zet. U heeft als het ware uw eigen personal trainer aan uw voeten, die ervoor zorgt dat uw spieren steviger worden! En bovendien zorgen FitFlops voor extra vetverbranding, ook mooi meegenomen. Ook uw gewrichten, knieën en rug worden ontlast door deze zooltechniek. Het zachte middenstuk van deze schoenen dwingt u tot een juiste afwikkeling van uw voeten. En dat geeft het gevoel van lopen op zacht zand, en zorgt voor het stretchen van uw voet. Met als gevolg een betere balans en houding.

 

   

Fitflop en hielspoor

Heeft u last van hielspoor? Dan is het de moeite waard om eens een paar FitFlop schoenen te proberen. Want dit merk maakt niet alleen slippers en sandalen maar ook trendy instapschoenen en veterschoenen. De FitFlop dames sandalen en sneakers zijn natuurlijk ook voorzien van de Microwobbleboard technologie en zorgen ervoor dat de druk op uw hiel verminderde. Testen hebben uitgewezen dat de schokabsorberende zool de druk op uw hiel met 22% verminderd. En dat merkt u bij elke stap die u zet. FitFlop verkleinen hielspoorklachten door de drukverlaging op uw hielen.

FitFlop, eerste keer is even wennen

U zult merken dat u, als u voor de eerste keer op FitFlops loopt, u even moet wennen. Dit komt doordat uw spieren meer moeten werken. De Microwobbleboard zool dwingt uw beenspieren en bilspieren om meer energie te verbranden en dus steviger te worden. Dit is de reden dat veel modellen in hun vrije tijd op deze schoenen en slippers lopen. Net even een extra training voor uw lichaam zonder dat u ervoor naar de sportschool hoeft!

Voordelen van FitFlop op een rij

  1. Fitflop geeft u een workout bij elke stap
  2. Uw beenspieren en bilspieren worden steviger
  3. Uw balans en houding worden beter
  4. Lage rugpijn wordt verminderd
  5. Verminderen de belasting op uw gewrichten
  6. Zorgt voor een goede afwikkeling van uw voeten
  7. Vermindert hielspoorklachten
  8. Verzachten pijn bij ontsteking van peesblad van de voetzool, hielspoor en artritis
  9. Zorgen voor een betere afvoer van vocht en zwellingen in uw benen
  10. Verkleinen de druk op uw voeten, u heeft minder snel vermoeide voeten
Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.