Gefilterd op: Wis selectie

Aetrex damesslippers

1 - 3 van 3 artikelen

Aetrex maakt speciale slippers, die in Amerika al jaren op de markt zijn, onder de naam Lynco. Deze slippers, die ontworpen zijn met de Aetrex 3D-scanner, hebben een speciale correctiezool, die overmatige drukpunten onder de voet corrigeert. Deze slippers kunnen hielspoor tegengaan en verbeteren uw houding en loopbeweging. De damesslippers zijn speciaal ontwikkeld voor steunzooldragers. De slippers zorgen voor een optimale ondersteuning van uw voeten. Ze hebben een iets verhoogd achterstuk en een speciale pasvorm, waardoor de slippers goed aan uw voeten blijven zitten. De Aetrex (of Lynco) slippers zijn gemaakt van bacteriedodend materiaal. Ze zijn dan ook uitstekend geschikt om te gebruiken in de sportschool of sauna. 

Aetrex 3D-voetscanner

Bij Meijerink Schoenen in de winkel in Hoorn hebben wij een 3D-voetscanner van Aetrex staan. Deze voetscanner, die gebruikt maakt van duizenden sensoren, brengt de afmeting, vorm en drukpunten van uw voeten digitaal in kaart. Wij kunnen het digitale filmpje dat de scanner maakt per e-mail naar u verzenden. Zo weet u perfect welke schoenmaat u heeft, de hoogte van uw wreef, pasvorm en worden de drukpunten van uw voeten in beeld gebracht.

Lynco inlegzolen kopen in onze winkel

Onze adviseuses geven aan de hand van de Aetrex 3D-scan graag aan welke inlegzolen van Lynco geschikt zijn voor uw voeten. In onze winkel hebben wij, zowel voor dames en heren, alle Lynco inlegzolen geschikt voor sport, wandelen of veel staan, op voorraad. Natuurlijk geven wij u graag een advies over de pasvorm van uw merkschoenen, aan de hand van de 3D-voetscan van Aetrex. Wilt u zeker weten dat wij voldoende tijd hebben voor een uitgebreide voetscan? Bel dan even met onze winkel in Hoorn en maak via 0229-760760 een afspraak 

 

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.