• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > Aetrex Filter

Aetrex

Aetrex slippers hebben speciale voetbedden, die drukpunten corrigeren onder uw voeten en zorgen voor een betere houding en loopbeweging. De demping van deze voetbedden is ongekend. Aetrex slippers zijn uitermate geschikt voor dames die eigenlijk een steunzool moeten dragen. De slippers ondersteunen uw voeten perfect met het verhoogde achterstuk. Hierdoor blijven de slippers goed aan uw voeten zitten tijdens het lopen. De lichtgewicht Aetrex slippers zijn waterproof en gemaakt van bacteriedodend materiaal, dus geschikt voor de sportschool en sauna. In onze winkel in Hoorn, Meijerink Comfortabele Schoenen kunnen wij met onze speciale 3D-Aetrex voetscanner de drukpunten onder uw voeten perfect in kaart brengen.

Aetrex 3D-voetscanner

In onze winkel Meijerink Comfortabele Schoenen in Hoorn staat een 3D-voetscanner van Aetrex, waarmee wij een digitale voetanalyse kunnen maken. Via infraroodstralen en duizenden sensoren worden de drukpunten van uw voeten in kaart gebracht en weet u precies welke Lynco inlegzool, bij ons los verkrijgbaar, geschikt is voor uw voeten. De 3D-Aetrex voetscanner meet perfect uw schoenmaat en brengt eventuele voetproblemen met drukpunten in kaart.

Lynco inlegzolen

De digitale 3D-voetscanner van Aetrex brengt alle drukpunten in kaart, meet uw voeten perfect en toont u videobeelden van uw voeten. Deze Amerikaanse 3D- voetscanner werkt samen met de Lynco® voetbedden, die erkend worden door artsen en podotherapeuten. De Aetrex voetbedden zijn in Amerika al een aantal jaren op de markt onder de naam Lynco Orthotics. De voetbedden hebben een APMA (American Podiatric Medical Association) goedkeuring; dat wil zeggen dat ze goed zijn voor uw gezondheid. Al miljoenen Amerikaanse consumenten zijn enthousiast over de goede prijs-kwaliteitverhouding en ervaren dagelijks de ondersteuning die de Lynco voetbedden bieden. De Lynco voetbedden zijn bij Meijerink Schoenen verkrijgbaar in diverse varianten, geschikt voor normaal, intensief tot sportief gebruik. Voor elke voet is er een Lynco inlegzool beschikbaar.

Lynco voetbedden zijn geschikt voor:

  • Extra ondersteuning en bescherming van de bal van de voet
  • Goede houding door uitgelijnd hielgedeelte
  • Tegengaan van het doorzakken van de voet
  • Hielspoor klachten

Meijerink Schoenen voor goed schoenadvies

Wij nodigen u van harte uit om bij ons in de winkel een Aetrex 3D-voetscan te laten maken. De Lynco inlegzolen kunt u bij ons in de winkel uitproberen. Ze zijn er in  diverse varianten voor dames en heren voor allerlei gebruiksdoeleinden van wandelen, intensief gebruik tot actief sporten. Onze adviseuses zijn u graag van dienst met het maken van een digitale 3D-voetscan. Wij mailen uw 3D Aetrex voetscan naar uw e-mailadres. Natuurlijk adviseren wij u graag bij de aanschaf van een paar Lynco inlegzolen en een paar schoenen waar u die perfect in kunt dragen. De Lynco inlegzolen voor dames en heren vindt u op voorraad bij ons in de winkel in Hoorn.