• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Daniel Hechter Filter

Daniel Hechter Herenschoenen

Daniel Hechter, de Franse modeontwerper presenteert sinds 1968 een prachtige herenschoenen collectie. Bent u op zoek naar stijlvolle schoenen? Dan maakt u met Daniel Hechter schoenen de juiste keuze. Deze zakelijke schoenen hebben een stijlvolle uitstraling en maken uw outfit compleet. De zwarte en bruine schoenen van Daniel Hechter https://www.meijerink-schoenen.nl/herenschoenen/daniel-hechter/ mooie details en zijn gemaakt van een superieure leerkwaliteit. U vindt de stijlvolle schoenen van Daniel Hechter in onze collectie herenschoenen online en in onze winkel in Hoorn. Naast een degelijke en eigentijdse uitstraling, hebben de schoenen een mooie pasvorm.

Sale Daniel Hechter

Op onze Sale pagina bieden wij u dames en heren schoenen aan tegen aantrekkelijke kortingen. U vindt wellicht ook Daniel Hechter schoenen met korting in onze opruiming. Dit zijn veelal modellen uit voorgaande collectie. Wij vullen onze Daniel Hechter Sale regelmatig aan, dus wellicht vindt u een paar schoenen van dit Franse merk in uw maat. Zoekt u eens op Sale Daniel Hechter. Wellicht wordt u verrast door het aanbod Daniel Hechter schoenen in onze opruiming!

Ruilen en retourneren

U mag uw schoenen, ook de schoenen die u heeft gekocht in de Sale, altijd binnen 14 dagen, aan ons retourneren of omruilen. Wij accepteren alleen schoenen die er ongebruikt uitzien. Wij adviseren u om de schoenen eerst binnenshuis uit te proberen op een zachte ondergrond. Mocht u onverhoopt uw schoenen willen ruilen of retourneren dan kan dit met het retourformulier dat u in de doos. vindt. Een retourzending is voor eigen rekening. Zodra wij de schoenen hebben ontvangen in de oorspronkelijke doos, storten wij uw aankoopbedrag aan u retour. U koopt bij Meijerink Schoenen uw Daniel Hechter schoenen dus veilig en zonder risico!