Finn Comfort, de perfecte loopschoen

10 juli 2020

Houdt u van wandelen? Dan vindt u bij Meijerink Schoenen in onze schoenenwinkel in Hoorn een mooie collectie pasvormschoenen, waarmee u moeiteloos vele kilometers wandelt. Graag lichten wij toe waarom wij vinden dat het schoenenmerk Finn Comfort de perfecte wandelschoenen maakt. 

Wandelen is heel gezond dat weet iedereen, maar helaas vindt niet iedereen het leuk. Toch wandelt u ongemerkt heel wat kilometers in de stad, in huis op uw werk of tijdens het boodschappen doen. Op Finn Comfort damesschoenen of Finn Comfort herenschoenen wandelt u met veel plezier de hele dag!

Finn Comfort zool

Finn comfort maakt pasvorm schoenen die uw voeten ondersteunen en voorzien van de juiste zool. Het geheim van Finn Comfort schoenen zit namelijk in de vederlichte zool, die mee veert met elke stap die u neemt. Deze Duitse kwaliteitsschoenen zijn uiterst comfortabel, waardoor vermoeide voeten verleden tijd zijn!

Finn comfort pasvormschoenen        Finn comfort voetbed

Deze comfortabel schoenen, die deels met de hand zijn vervaardigd hebben al heel wat prijzen gewonnen en eretitels gekregen. Zoals “The Finest Walking Shoes on Earth”’ oftewel de fijnst lopende schoenen. Nu geldt deze titel alleen in Duitsland, maar toch is het leuk om te weten. Want Duitsland is een groot land, dat hoge eisen stelt aan kwaliteit.

Finn Comfort schoenen zijn zo ontwikkeld dat ze uw voeten als het ware “dragen” en uw spieren en gewrichten ontlasten. Dit betekent dat FinnComfort schoenen uw rug ontlasten door de verende zool en pasvorm. Uw tenen krijgen in Finn Comfort schoenen extra bewegingsvrijheid. Finn Comfort schoenen zijn ademend en vederlicht door de PU-zool, die tevens schokdempend is. 

Anatomische leest van Finn Comfort

Dankzij het anatomisch gevormde voetbed en de uitstekende leest traint u bij elke stap uw beenspieren. Want Finn Comfort schoenen zorgen voor een natuurlijke afwikkeling van uw voeten. Lopen op Finn Comfort schoenen komt ook uw bloedcirculatie en uw lichaamshouding ten goede.

Loopplezier met Finn Comfort

Kortom een blokje wandelen of een fikse wandeling was nog nooit zo makkelijk als op en paar Finn Comfort schoenen. Probeer het zelf eens uit en kom de modieuze Finn Comfort schoenen passen in onze schoenwinkel. Of neem de gok en bestel een paar van deze pasvorm schoenen in onze webshop. U heeft 14 dagen de tijd om ze binnenshuis uit te proberen. Maar wij weten bijna zeker dat u zodra u een Fin Comfort schoen probeert, zegt: “Dat loopt goed!”. U merkt direct dat u mooi rechtop gaat lopen zodra u Finn Comfort schoenen aandoet. Wij wensen u heel veel loopplezier!

 

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.