Grootste Fitflop online collectie in Nederland!

10 mei 2020

FitFlop schoenen voor dames en heren? Die vindt u bij Meijerink Schoenen. Wij zijn dé dealer voor Nederland van FitFlop en hebben het grootste online assortiment FitFlop slippers, sandalen, ballerina’s, schoenen, sneakers, laarzen, instappers en pantoffels. Bekijk de grootste online FitFlop collectie.

Fitflop goed voor uw gezondheid

FitFlop schoenen en slippers zijn niet alleen modieus, ze zijn ook goed voor uw gezondheid. Elke FitFlop schoen (of het nu een sneaker, FitFlop sandaal of slipper is) heeft een zool van microwobbleboardTM, die zorgt voor extra stevigheid van uw benen en schokdempend werkt voor uw gewrichten. Elke stap die u neemt op een FitFlop, draagt bij aan de versterking van uw beenspieren! En dat is waarschijnlijk waarom FitFlop Dames sandalen zo populair zijn.

Kiezen voor FitFlop schoenen, is een keuze voor sterkere beenspieren, extra vet verbranding en een betere lichaamshouding. In een biomechanische studie van 36 maanden door het Centre van Human Performance van de London South Bank University zijn deze voordelen wetenschappelijk bewezen.

Uitgebreide FitFlop collectie

Bij Meijerink Schoenen vindt u in de schoenenwinkel in Hoorn een uitgebreide FitFlop Shop-in-shop. In onze webshop presenteren wij u heel veel Dames FitFlop en heren FitFlop. Wij bieden u de grootste online FitFlop collectie van Nederland.

Met de uitgekiende FitFlop zooltechnologie van microwobbleboardTM traint u uw spieren terwijl u loopt. Bovendien heeft u door de flexibele pasvorm van FitFlop het gevoel alsof  op blote voeten loopt.

FitFlop verbetert uw houding, activeren spieren in de voeten, enkels, benen, onderrug en de bilspieren en verminderen spanning in de rug en voetpijn, bijvoorbeeld als gevolg van hielspoor.

fitflop technologie

De voordelen van FitFlop

Dit zijn de belangrijkste voordelen voor uw gezondheid: 

  • Verlicht lage rugpijn
  • Versterkt de dijspieren met 16%
  • Activeert de bilspieren met 30%
  • Verstevigd de kuitspieren tot 11%
  • Verkleint de belasting ook knie en enkelgewrichten
  • Vermindert de druk op voeten (minder vermoeide voeten)
  • Verzachten ontstekingen van peesblad, hiel(spoor) en artritis.
  • Zorgen voor vochtafvoer en verminderen zwelling in uw benen
  • Zorgen voor extra vetverbranding en verminderen cellulitis.

FitFlop adviseren wij u van harte aan als u graag bewust omgaat met uw gezondheid. In onze winkel in Hoorn adviseren onze deskundige medewerkers u graag welke type FitFlop past bij uw voet. U leest op FitFlop Maatadvies meer over de maatvoering van FitFlop.

Bestel uw FitFlop schoenen voor dames en heren zonder risico uit voorraad via onze webshop. Vanaf € 50,00 ontvangt u uw aankoop zonder verzendkosten. Ruilen mag altijd binnen 14 dagen, mits de schoenen geen gebruikssporen hebben on de originele doos en met de aankoopbon. Wij garanderen u dat u veel plezier zult hebben van uw FitFlop schoenen.

Terug
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.