Gefilterd op: Wis selectie

Van Bommel herenschoenen

1 - 6 van 6 artikelen

Van Bommel schoenen zijn degelijke, zakelijke, stijlvolle schoenen voor heren. Van Bommel is één van de oudste en bekendste schoenmerken van ons land. Sinds 1952 is Van Bommel zelfs hofleverancier. Van Bommel schoenen zijn kwaliteitsschoenen met een lederen binnenzool, kalfslederen voering en kuip gelooide leren zolen. Met een Van Bommel schoen haalt u kwaliteit in huis!

Op zoek naar lage of hoge schoenen, nette of sportieve herenschoenen? Meijerink Schoenen biedt u een groot aanbod Van Bommel schoenen. Alle Van Bommel schoenen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk en bestel uw Van Bommel schoenen online. U vindt bij ons ook een grote collectie Floris van Bommel schoenen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze schoenwinkel Meijerink Schoenen in Hoorn.

Sale Van Bommel schoenen

Kiest u voor de kwaliteit van Van Bommel schoenen, maar wilt u graag minder betalen? Dat kan als u een paar mooie schoenen vindt in onze Van Bommel Sale. In onze Van Bommel Outlet op deze webshop tonen wij u Van Bommel schoenen uit eerdere seizoenen. Deze Van Bommel schoenen met korting zijn nieuw, maar omdat wij ruimte maken in onze magazijnen bieden wij deze Van Bommel schoenen met korting aan. U zult begrijpen dat wij niet alle maten meer voorradig hebben van deze schoenen. Kijk snel bij onze Van Bommel opruiming of u een paar mooie schoenen vindt naar uw smaak. Ook deze schoenen mag u binnen 14 dagen ruilen of retourneren. U betaalt alleen wel zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.