Gefilterd op: Wis selectie

Nike

1 - 2 van 2 artikelen

Nike kinderschoenen van het bekende sportmerk hebben eigenlijk weinig uitleg nodig. De slogan ‘just do it’ is voor iedereen herkenbaar en heeft een geïntrigeerde naam binnen de sportindustrie. Nike staat voor de gevleugelde godin van de overwinning in de Griekse mythologie. Oftewel met Nikekinderschoenen komt je kind sterk voor de dag.

Nike collectie

Onze collectie heeft een uitgebreide lijn aan hippe en comfortabele Nike kinderschoenen voor naar school, om in te spelen en te sporten. Zowel jongenssneakers als meisjessneakers in veel verschillende stijlen. Voor elk kind is er een geschikt paar Nike schoenen te vinden.

Nike kinderschoenen sale

De nieuwste Nike collecties voor kinderen vind je bij ons het hele jaar door in onze kinderschoenenwinkel Shoekers in Hoorn en in de webshop. Tijdens de sale periode in de winkel en in de webshop kan het voorkomen dat de Nike kinderschoenen in de sale komen. Volg onze Facebookpagina ‘Shoekers Hoorn’ om op de hoogte te blijven van onze acties of meld je aan voor de nieuwsbrief.

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.