Medisch pedicure

Elke dinsdag medisch pedicure aanwezig bij Meijerink Schoenen

Meijerink comfortabele schoenen in Hoorn heeft haar service uitgebreid. Elke dinsdag kunt u nu op afspraak, 0229-296675, terecht bij medisch pedicure, Sarah Harkema.

Al jaren staat Meijerink Schoenen, in de Nieuwsteeg 39 in Hoorn, bekend om vakmanschap en deskundige schoenadvies. In de ruime schoenenwinkel, vindt u dames- en herenschoenen van de mooie merken. Achterin de winkel vindt u eenspeciale  behandelruimte waarin u in alle privacy gebruik kunt maken van de diensten van onze podoloog en onze medisch pedicure.

Deskundig schoenadvies voor dames en heren

Sinds 1941 is Meijerink Schoenen gespecialiseerd in kwaliteitsschoenen. Trendy schoenen (en sandalen) en pasvormschoenen voor moeilijke of gevoelige voeten.  Deskundige schoenadviseuses zijn aanwezig voor het aanpassen en uitzoeken van de juiste schoenen. Om een zo optimaal mogelijke service te bieden voor onze klanten bieden wij u de mogelijkheid tot een bezoek aan onze Podoloog voor eventuele voetcorrecties op onze Voetcontroledag en kunt u op afspraak gebruikmaken van de diensten van onze medisch pedicure. 

Veilig schoenen passen

Het aanpassen van schoenen wordt gedaan met een beschermingsscherm om veilig schoenen te passen.  Met een hygiënische 3D-voetscanner wordt de exacte breedte, lengte, hoogte en de drukbelasting van uw voeten gemeten. Alles om u veilig te voorzien van een paar perfect passende schoenen.

Voetcontroledag uitgebreid; 3e woensdag en 1e dinsdag van de maand

Tijdens de Voetcontroledag bekijkt podoloog Henk Buddingh of uw voeten een correctie nodig hebben. Hij is gespecialiseerd in speciale podologische zolen. De podoloog neemt alle corona voorzorgsmaatregelen in acht. De Voetcontroledag vindt elke 3e woensdag én elke 1e dinsdag van de maand plaats.

Medisch pedicure aanwezig op dinsdag vanaf 9:30 uur op afspraak

Het professionele schoenadvies is nu uitgebreid met een medisch pedicure, Sarah Harkema. Zij is gespecialiseerd in voeten met medische problemen. Ze werkt op afspraak via 0229-296675 vanuit onze speciale, hygiënische behandelkamer achterin de winkel en is (bijna) elke dinsdag aanwezig. Wilt u een afspraak maken voor dinsdag vanaf 10.00 uur? Bel dan met onze winkel in Hoorn, tel 0229-296675 of informeer bij Sarah Harkema, onze medisch pedicure over de behandelingen en prijzen via 06-53901099.

        Medisch-pedicure-bij Meijerink-schoenen

Comfortabele schoenen en schoenen voor gevoelige voeten

Meijerink Schoenen heeft trendy schoenen én speciale schoenen voor klanten met rug- en gewrichtsproblemen van Xsensible Stretchwalker, Joya en FitFlop. En schoenen (en sandalen!) in diverse wijdtematen waarin inlegzolen kunnen worden gedragen van Hassia, Durea en Solidus.

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.