• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering

Onze klanten zijn onze vrienden!

Sinds 1941

Meijerink Schoenen bestaat maar liefst meer dan 75 jaar. Het begon met een schoenmakerij aan de Grote Oost te Hoorn in 1941. De eerste winkel en nog steeds de hoofdwinkel aan de Nieuwsteeg 39 te Hoorn opende haar deuren in 1956. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 5 vestigingen. Hieronder 4 Ecco shops in Hoorn, Alkmaar, Purmerend en Heerhugowaard waar Ecco schoenen worden verkocht.

Wij proberen dat u zich als klant onmiddellijk thuis voelt. U wordt uitstekend geholpen met een vakbekwaam advies. U ervaart passie voor het vak en passie voor U! Eerlijkheid en een recht door zee advies kunt u van ons verwachten. Een schoen past of past niet. Daarom zijn onze klanten onze vrienden en zien wij ze graag weer terug.

Meijerink Schoenen is sterk in goed passende en moderne schoenen van de betere merken, van hele smalle tot extreem brede. Uw voeten worden in lengte opgemeten en in breedte beoordeeld. Wij allen hebben een schoenvakopleiding gehad en hebben hiervoor de nodige kennis. Er is een uitgebreide keus aan lekker lopend, goed passend schoeisel. Ook is aan grote maten gedacht, n.l. voor dames tot en met maat 44 en voor heren tot en met 49. Speciale verzoeken zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Graag ontmoeten wij u in onze winkels om onze passie met u te delen.