• Niet goed, geld terug
 • Gratis levering vanaf € 50,-
 • Telefoonnr: 0229-760760
 • Webshop Keurmerk
 • Snelle levering

Coronavirus maatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Bij Meijerink Schoenen vinden wij de gezondheid van onze medewerkers en klanten onze topprioriteit. Vandaar dat wij maatregelen nemen rondom het coronavirus om verspreiding en besmetting te voorkomen. Wij volgen de adviezen van het RIVM nauwgezet.

MEIJERINK SCHOENEN HEEFT DE VOLGENDE MAATREGELEN GENOMEN OMTRENT HET COVID-19 VIRUS:

 1.             Er hangt een plastic scherm bij de kassa tussen klant en personeel
 2.             Wij hebben het kassagebied afgetaped met een afstand van 1,5 meter
 3.             We hebben de maatregelen duidelijk op de deur en bij de kassa staan
 4.             Wij maken gebruik van hygiënische producten zoals handgel en hygiënedoekjes
 5.             Schoenen worden in de doos neergezet, medewerkster stapt naar achter en klant pakt de schoenen
 6.             Wij kunnen u niet behulpzaam zijn met het aanpassen van schoenen, echter bij het gebruik van het passcherm kan dit wel. 
 7.             Wij bepalen hoeveel er mensen er tegelijk in onze winkel mogen zijn. Naar de huidige maatstaven zijn dit maximaal 15.
 8.             Betaal bij voorkeur met pin.

Ons personeel zal steeds 1,5 meter afstand houden om besmetting te voorkomen. Helaas kunnen wij u vanwege deze maatregel niet meer helpen met het aanpassen van schoenen. Wel kunnen onze deskundige medewerkster u advies geven. Laatste update: Een voetmeting met onze digitale 3D-voetscanner is weer mogelijk met behulp van het passcherm. 

Bij betalingen vragen wij u om dit zoveel mogelijk contactloos met pinbetaling te doen. Ook tijdens het betalen en het afgeven van de kassabon houden onze medewerksters zoveel mogelijk de 1,5 meter grens in acht. Wij vragen u de kassabon zelf van de printer te pakken. Zo kunnen wij namelijk garanderen dat handcontact wordt voorkomen. Na elke pintransactie maken wij ons pinapparaat hygiënisch schoon om verspreiding van het virus te voorkomen. 

Wij vertrouwen erop dat ook wij hiermee een bijdrage leveren aan het voorkomen van verdere verspreiding van dit virus. Wij vertrouwen erop dat wij u als klant na afloop van de Corona crisis weer kunnen verwelkomen in onze winkel.

Nieuw: bij het aanpassen van schoenen gebruiken wij nu een veilig passcherm. 

            meijerink-schoenenbeschermingsscherm-corona