• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering

Nieuws

4 december 2018

PRE-SALE dagen bij Meijerink Schoenen

Wij bieden al onze klanten om voor de start van de sale de mogelijkheid gebruik te maken van onze Pre-Sale. U kunt op deze dagen profiteren van een mooie korting op de gehele collectie, voordat de echte sale wordt ingezet. Tijdens de Pre-Sale dagen op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december geven wij 20% korting op onze GEHELE collectie!

Koop tijdens deze dagen uw Durea veterschoen of dat mooie zwarte laarsje van Solidus. Ook onze gehele collectie Birkenstock en FitFlop is voorzien van 20% korting. De heerlijke pantoffels van Rohde en Romika, een mooi kerstkado, kunt tijdens de Pre-Sale dagen kopen met korting.

 Pre-Sale Meijerink Schoenen 2018

Wij heten u tijdens de Pre-Sale dagen van harte welkom in onze winkel in Hoorn of onze website www.meijerink-schoenen.nl. Kijk snel of uw maat er nog zit, want op=op! De Pre-Sale korting is reeds in de prijzen verwerkt.

===========================================================================================================================

22 november 2018

Black Firday weekend bij Meijerink Schoenen

Black Friday

Vrijdag 23 november 2018 is het weer zover: Black Friday! 3 Dagen lang, van 23 november tot en met 25 november geven wij 20% korting op een groot aantal merken.

Hoe is Black Friday ontstaan?
In Amerika valt Black Friday altijd op de dag na Thanksgiving Day. Voor Amerikanen het moment om inkopen te doen voor de december maand. De term Black Friday is onder andere een verwijzing naar de grote verkeersdrukte op deze dag. Sinds een aantal jaar is deze traditie/dag ook overgewaaid naar Nederland.

Profiteer van onze Black Friday acties
Tijdens de Black Friday dagen geven wij u 20% korting op een groot aantal dames merken en heren merken. De deelnemende merken zijn: Gabor, Ara, Pikolinos, Verhulst, Cycleur de Luxe, Australian, Daniel Hechter, Floris van Bommel, Piedi Nudi  en FitFlop

===========================================================================================================================

6 november 2018

Mid Season Sale

Donderdag 8 november start bij Meijerink Schoenen de Mid Season Sale. Spectaculaire aanbiedingen van modellen van het huidige seizoen. Koop nu die mooi Gabor sneaker of wellicht die ene veterboot van Floris van Bommel. Tijdens de Mid Season Sale kunt u mooie aanbieding verwachten van de volgende heren  merken: Floris van Bommel, Australian, Cycleur de Luxe, Mephisto, Clarks en Daniel Hechter. Voor de dames hebben we mooie aanbiedingen van de volgende merken: Gabor, Ara, Durea, Piedi Nudi, Wolky, Waldlaufer, FitFlop en Pikolinos. 

Mid Season Sale
Nieuwsgierig naar de aanbiedingen? Klik hier om alle dames aanbiedingen te zien en voor alle heren aanbiedingen klikt u hier.

We zien u graag in onze winkel!

===========================================================================================================================

30 oktober 2018

Xsensible stretchwalker dag op donderdag 1 november!

Op donderdag 1 november organiseren wij een Xsensible stretchwalker promo. Tijdens deze dag kunt u gratis en vrijblijvend ervaren hoe rondlopen op de Xsensible stretchwalker voelt. Er zijn op deze dag specialisten aanwezig, die u alles kunnen vertellen over de werking van deze schoenen. U kunt tot 12:00 uur gratis parkeren in parkeergarage Jeudje. Leuk om te weten: bij aankoop van een paar Xsensible stretchwalker schoenen ontvangt u een leuke attentie. Wij heten u van harte welkom in onze winkel Meijerink Schoenen, Nieuwsteeg 39 Hoorn, telefoonnummer 0229-296675.

  Xsensible stretchwalker

Ontstaan van Xsensible stretchwalker
Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat vanouds de tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoen zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder belast worden. De oorsprong van Stretchwalker is gebaseerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta / platformhak), een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. Deze houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst.

Unieke zooltechnologie
Door de toepassing van onze unieke zooltechnologie is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf! Geen vermoeide voeten, door de combinatie van balans en demping. In vele kleuren verkrijgbaar en standaard voorzien van de gepatenteerde stretchleer technologie Xsensible Inside.

Klik hier  alvast om onze Xsensible stretchwalker collectie te bekijken. We zien u graag op donderdag 1 november!

 ===========================================================================================================================

15 oktober 2018

FitFlop najaarscollectie 2018: 10 days to fall in love with FitFlop.

FitFlop biedt u naast een zeer uitgebreide slippers en sandalen collectie in de zomer ook een zeer stijlvolle en comfortabele wintercollectie aan. Veterboots, pantoffels, laarsjes en prachtige instappers ook in de koudere dagen kunt u gewoon blijven lopen op uw FitFlop schoenen.

FitFlop actie: 10 days to fall in love with FitFlop 

Vanaf 15 oktober tot en met 25 november 2018 heeft FitFlop een hele leuke actie "10 days to fall in love". Dit houdt in dat u met een gerust hart een paar leuke schoenen, uit de najaarscollectie 2018, kunt kopen. U mag hier namelijk 10 dagen op lopen, zowel binnen als buiten, om de pasvorm en loopcomfort te ervaren. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn? Dan mag u de schoenen na 10 dagen retourneren en Meijerink Schoenen betaalt u het aankoopbedrag retour! Bekijk hier  alvast onze FitFlop collectie.

Actievoorwaarden: deze aanbieding is geldig op de schoenen uit de FitFlop najaarscollectie 2018 (niet geldig op sale collectie en de "alleen-online" collectie). De aanbieding is éénmalig geldig per persoon en op vertoon van een aankoopbewijs.FitFlop actie