Gefilterd op: Wis selectie

FitFlop dames instapschoenen

1 - 10 van 10 artikelen

FitFlop schoenen lopen heerlijk en zijn trendy. Ze ondersteunen door de Microwobbleboard zool uw gewrichten, verstevigen uw beenspieren en verminderen hielspoor. Fitflop instapschoenen verdelen de druk onder uw voeten optimaal door de schokabsorberende zooltechnolgie. Bovendien zien de FitFlop ballerina's, loafers of mocassins (of hoe u uw platte schoenen ook noemt) er altijd modieus uit. Het grote voordeel van deze schoenen is dat u ze makkelijk aanschiet en ze bij elke outfit kunt combineren. Ze zijn multifunctioneel en makkelijk mee te nemen tijdens uw vakantie. Niet verwonderlijk dat zoveel FitFlop fans ter wereld, als modellen en BN-ers, graag een paar instappers van Fitflop in hun koffer hebben! Bij Meijerink Schoenen vindt u de grootste online FitFlop collectie. Kijk snel of u een mooie instapper ziet.

FitFlop instapschoenen in diverse modellen

Bij Meijerink schoenen presenteren wij u FitFlops als instapschoenen in heel veel verschillende modellen. En vindt u een nbepaald model niet in onze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via tel. 0229-760 760. Dan gaan we ons best voor u doen om uw specifieke FitFlop schoen te bstellen bij de leverancier.

FitFlop Ballerina's

FitFlop Ballerina's zijn er in diverse kleuren. Het ballerina van FitFlop staat leuk onder een jurk of rok en loopt heerlijk. Want ze hebben de veel geroemdem Fitflop Micorwobbleboard zool die uw voeten optimaal ondersteunt en voor extra spierontwikkeling zorgt in uw bovenbenen en billen. Schoenen die u gelijk een fitnesstraining geven, handig toch!

FitFlop loafers

FitFlop loafers of instapschoenen met hoger zool maar  zonder bandjes zijn erg populair. Dat merken wij elk jaar weer. Zodra het mooi weer wordt vliegem bij wijze van spreken de FitFlop loafers bij ons de deur uit. Waarschijnlijk omdat dit model schoen zo makkelijk te combineren is bij zomeroutfits. Ze staan leuk onder een spijkerbroek, maar ook bij een sportieve rok of jurk.

FitFlop moccasins of FitFlop mocassins

Bij de instapschoenen van FitFlop vindt u ook een groot aantal Fitflop moccasins of mocassins voor dames en heren. Deze schoenen met een opstaande rand, die ervoor zorgt dat u minder snel uit deze schoenen glipt, zijn populair als sportieve schoenen onder een iets geklede broek. 

FitFlop instapschoenen met bandjes

In onze collectie vindt u ook FitFlop instapschoenen met een bandje langs de enkel. Kortom bij Meijerink Schoenen in Hoorn en op de webshop vindt u de grootste collectie FitFlop voor dames en heren.

Sale FitFlop dames instapschoenen

In de webshop www.meijerink-schoenen.nl hebben wij het hele jaar een Sale. In de Sale Dames vindt u bij het merk FitFlop alle Fitflop schoenen met korting. U vindt daar wellicht ook een paar FitFlop dames instapschoenen met korting naar uw wens.

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.