Over Meijerink Schoenen

Sinds 1941 vakmanschap en schoenadvies

Meijerink Schoenen bestaat al 80 jaar. We zijn gestart in 1941 met een schoenmakerij aan de Grote Oost te Hoorn. Onze eerste schoenenwinkel, Meijerink Comfortabele Schoenmode aan de Nieuwsteeg 39 te Hoorn, opende in 1956 haar deuren. Inmiddels is Meijerink Schoenen uitgegroeid tot 4 vestigingen, waaronder 2 Ecco shops in Alkmaar en Purmerend waar Ecco schoenen worden verkocht. Daarnaast is er een net geopende kinderschoenenwinkel Shoekers, Nieuwsteeg 16 in Hoorn. Online kunt u ons vinden op meijerink-schoenen.nl

Wij proberen dat u zich als klant onmiddellijk bij ons thuis voelt. U wordt uitstekend geholpen met een vakbekwaam advies. U ervaart passie voor het vak en passie voor U! Eerlijkheid en een recht door zee advies kunt u van ons verwachten. Een schoen past of past niet. Daarom zijn onze klanten onze vrienden en zien wij ze graag weer terug.

Meijerink Schoenen is sterk in goed passende en moderne schoenen van de betere merken, van hele smalle tot extreem brede. Uw voeten worden in lengte opgemeten en in breedte beoordeeld. Dat kan zelfs met de unieke 3 D scanner. Wij allen hebben een schoenvakopleiding gehad en hebben hiervoor de nodige kennis. Ook is aan grote maten gedacht, n.l. voor dames tot en met maat 44 en voor heren tot en met 49. Speciale verzoeken zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Graag ontmoeten wij u in onze winkels om onze passie met u te delen. Tot binnenkort! 

Arno Meijerink

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.