Gefilterd op: Wis selectie

Greve schoenen

1 - 8 van 8 artikelen

Greve schoenen, dat zijn stijlvolle herenschoenen voor elk moment, in elke situatie. Voor mannen die van onberispelijke stijl houden. Op het werk én in hun vrije tijd. Greve schoenen staan voor design, comfort en vakmanschap. Bij Greve hebben ze oog voor detail en maken ze de schoenen door middel van intensief handwerk. Dit vakmanschap is al ontstaan in 1898. Greve kiest op de dag van vandaag voor de kwaliteit van het traditionele ambacht. Dit zorgt voor perfect passende schoenen met een oogstrelende uitstraling.

Greve collectie

Greve schoenen zijn er in diverse leesten, modellen en leersoorten. Bij Meijerink Schoenen hebben we een uitgebreide collectie Greveschoenen voor heren. De collectie bestaat uit veterschoenen, instapschoenen, (chelsea) boots en gespschoenen van Greve. De kleuren die de boventoon voeren in de collectie zijn zwart, grijs, bruin, blauw, beige en bordeaux. Bij Greve staat het gebruik van de beste materialen voorop, daarom wordt er gewerkt met het beste (kalfs)leer en suède. Bij Greve maken ze gebruik van drie verschillende soorten maakwijzen, namelijk Goodyear, Blake en Mocassin. De collectie heren Greve schoenen is verkrijgbaar vanaf maat 38 tot en met maat 47. Een groot gedeelte van de collectie is ook verkrijgbaar in halve maten. 

Sale Greve schoenen

Kiest u voor de kwaliteit van Greve schoenen, maar wilt u graag minder betalen? Dat kan als u een paar mooie schoenen vindt in onze Greve Sale. Deze Greve schoenen met korting zijn nieuw, maar omdat wij ruimte maken in onze magazijnen bieden wij deze Greve schoenen met korting aan. U zult begrijpen dat wij niet alle maten meer voorradig hebben van deze schoenen. Kijk snel bij onze Greve opruiming of u een paar mooie schoenen vindt naar uw smaak. Ook deze schoenen mag u binnen 14 dagen ruilen of retourneren. U betaalt alleen wel zelf de verzendkosten voor het retourneren.

 

 

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.