Gefilterd op: Wis selectie

Birkenstock heren slippers

1 - 7 van 7 artikelen

Birkenstock is een merk dat iedereen wel kent. Birkenstock gebruikt voor het originele voetbed alleen de beste grondstoffen. Birkenstocks, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn leverbaar is diverse kleuren en in twee wijdtematen. Voor een smalle tot een normale voet (S) en voor een normale tot een iets bredere voet (N). Het model Arizona is één van de meest verkochte heren Birkenstock. U kunt uw Birkenstock heren slippers of Birkenstock damesslippers makkelijk en veilig online bestellen in onze webshop.

Birkenstock Sale heren

Op onze Sale pagina vindt u wellicht nog een paar Birkenstock schoenen voor heren in uw maat uit voorgaande collectie. Kijk u maar eens bij Birkenstock Sale. U mag de Birkenstock herenslippers die u in de Sale koopt, altijd binnen 14 dagen, mits in ongedragen staat en in de originele doos, ruilen of retourneren. De verzendkosten zijn bij ruilen of terugsturen voor eigen rekening. 

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.