Xsensible stretchwalker informatie

Xsensible_stretchwalker_dames         Xsensible_stretchwalker_heren

Het merk Xsensible is een Nederlands schoenmerk, dat de meest comfortabele schoenen ter wereld produceert. Vakmanschap, ultiem comfort en modieus; dat is een Xsensible schoen!

Dit merk gebruik gepatenteerd stretchleer met maar liefst 6 lagen. Elke laag heeft een eigen functie. De buitenste schoenlaag is gemaakt van echt leer, dat door een speciale behandeling extra rekbaar is. De Xsenbile Inside stretchleder aan de binnenzijde rekt tot 70% in de lengte en tot 30% in de breedte. De schoenen vormen zich direct comfortabel om uw voet, waardoor u maximale vrijheid ervaart. De stretchleer is uiterst sterk, goed ademend en zorgt voor een comfortabele temperatuur. De gepatenteerde stretchleer maakt elke Xsensible schoen uniek.

Xsensible stretchleer

Ontstaan Xsensible Stretchwalker schoenen

Xsensible Stretchwalker is ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De schoenen zorgen voor een natuurlijke houding, waardoor gewrichten minder belast worden. De Stretchwalker is gebaseerd op de traditionele Japanse sandaal Ippon-ba geta (one-tooth Tengu geta/platformhak). Een balanssysteem, dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert. De houten Japanse sandaal balanceert op een hak, die in het midden van de zool is geplaatst. Het unieke balanspunt in de zool, gecombineerd met de perfecte demping, maximale stabiliteit en het uitneembaar voetbed staan garant voor de meest comfortabele loopervaring. 

Xsensible Stretchwalker 

Xsensible Stretchwalker collectie

Wij bieden u een uitgebreide collectie Xsensible stretchwalker schoenen. Comfortabele sneakers, mooie veterboots  en voor de warme dagen sandalen. De wel bekende modellen Engeland, Jersey  en Filly zijn in diverse kleuren te vinden in onze collectie. Super comfortabele schoenen met een moderne uitstraling, die garant staan voor perfect draagcomfort, dankzij de balanspunt techniek en het unieke stretchleder.

Xsensible Stretchwalker bij Meijerink Schoenen

Ervaar zelf het comfort en bestel veilig en snel, zonder risico, uw Xsensible Stretchwalker schoenen online. Wij leveren de schoenen uit voorraad en versturen deze binnen Nederland geheel gratis naar u. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel. Ons vakkundige personeel staat voor u klaar om u te adviseren.

 

 

 

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.