Gefilterd op: Wis selectie

Xsensible Stretchwalker dames schoenen

1 - 36 van 102 artikelen

Xsensible Stretchwalker schoenen zijn ontwikkeld in Japan en zijn dé schoenen voor gevoelige voeten. Xsensible Stretchwalker dames schoenen zijn extra zacht door de innovatieve stretchwalker techniek, waarbij 6 laagjes leer wordt gebruikt. Xsensible Stretchwalker damesschoenen hebben een speciale zooltechniek, die zorgt voor een natuurlijke houding en gewrichten ontlast.

De Xsensible zooltechniek is gebaseerd op de traditionele Japanse sandaal, die het evenwicht in het midden heeft. Dankzij de Japanse zooltechniek zijn Xsensible Stretchwalker schoenen uiterst comfortabel en het stretchleer zorgt voor extra zachtheid. Geen vermoeide voeten meer dankzij Xsensible Stretchwalkers! Bij Meijerink Schoenen hebben wij ook Xsensible Stretchwalker heren schoenen.

Wij zijn trots op onze grote collectie Xsensible Stretchwalker schoenen voor dames en heren. U vindt deze heerlijk comfortabele schoenen zowel in onze schoenenwinkel in Hoorn als in onze webshop. 

Xsensible Stretchwalker wijdtematen

Bij Meijerink Schoenen vindt u een grote collectie Xsensible Stretchwalker schoenen voor dames en heren. Schoenen in diverse kleuren, modellen en wijdtematen. Van Xsensible Stretchwalker veterboots, veterschoenen tot Xsensible Stretchwalker sandalen. Zoekt u een speciaal paar Xsensible Stretchwalkers? Neem dan contact op met onze klantenservice via Tel. 0229-760760. Bij ons in vindt u Stretchwalker schoenen in de wijdtematen G, voor de normale breedte en H voor de bredere voet. 

Informatie over Xsensible Stretchwalker

Xsensible Stretchwalker, dat zijn schoenen voor gevoelige voeten, die speciaal zijn ontwikkeld in Japan met een speciale balans techniek afgeleid van de traditionele Japanse één teen sandaal. Bovendien worden deze schoenen gemaakt van speciaal leer dat uit meer liefst 6 lagen bestaat. Kortom Xsensible Stretchwalker biedt een wetenschappelijke verklaring voor het succes van deze schoenen.

Xsensible Stretchwalker sale

Regelmatig komen er bij onze in de winkel nieuwe collecties schoenen binnen, Natuurlijk zijn daar ook de nieuwste modellen dames Xsensible Stretchwalker schoenen bij. Dat betekent dat we dan ruimte maken in onze winkel. Wellicht vindt u nog in onze  Xsensible Stretchwalker Sale nog een paar van die fijne schoenen voor gevoelige voeten van Xsensible in de opruiming. 

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.