• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Hassia Filter

Hassia damesschoenen

Hassia schoenen zijn stijlvol en comfortabel. Dit schoenenmerk werd meer dan honderd jaar geleden opgericht. De damesschoenen van Hassia hebben bredere wijdtematen, maar dit is niet aan de buitenkant zichtbaar. De schoenen van Hassia zijn van zacht leer en hebben een goede pasvorm. Alle schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Onze Hassia collectie bestaat uit; pumps, veterschoenen, laarzen en veterboots. Via onze website kunt u uw Hassia schoenen online bekijken en kopen. Natuurlijk kunt u uw schoenen ook passen in onze winkel Meijerink Schoenen.

Hassia schoenen met brede wijdtemaat

Hassia schoenen zijn stuk voor stuk juweeltjes en zijn uiterst comfortabel, dankzij het zachte leer. Mooi design, topkwaliteit en hoogwaardige materialen maken Hassia dames schoenen tot een uitstekende keuze. Het zachte leer, dat ook gebuikt wordt voor de voering van de schoen, garandeert u een goede pasvorm en een lange levensduur. Hassia schoenen hebben speciale pasvormen voor bredre voeten. Aan de buitenkant van de Hassia schoen is dit echter niet te zien. Vandaar dat wij u Hassia schoenen van harte aanbevelen als een iets bredere voet heeft.

Hassia schoenen geschikt voor inlegzolen

Naast de wijdtematen heeft Hassia blog een groot voordeel. De voetbedden van Hassis schoenen zijn uitneembaar. U kunt uw steunzolen, inlegzolen of orthopedische zolen gebruiken in deze schoenen. Maar ook zonder speciale zolen lopen Hassia schoenen geweldig want het voetbed biedt u de perfecte ondersteuning en dat merkt u direct als u een Hassia schoen uitprobeert. Op deze dames schoenen kunt u de hele dag lopen zonder dat u vermoeide of pijnlijke voeten krijgt! Hassia schoenen combineren looks met loopcomfort!

Hassia sale

Regelmatig vindt u op deze website Hassia schoenen met korting in onze Hassia outlet. Wij ruimen gedurende het jaar onze magazijnen oo om plaats te maken voor nieuwe collecties. En dan bieden wij u de kans om een paar mooie Hassia schoenen in de opruiming te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Helaas hebben we in onZe Hassia Sale. Iet alle maten meer op voorraad. Wie het eerst komt, heeft de eerste keus. Natuurlijk mag u ook de schoenen uit de Sale ruilen of retourneren binnn 14 dagen. U betaalt dan alleen de kosten voor het retourzenden. Want bij Meijerink Schoenen worden wij alleen blij van tevreden klanten. Daarom bieden wij u de garantie dat wij er alles aan doen om u te voorzien van een paar perfect passende kwaliteitsschoenen.