Levering en bezorging

Indien u op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst en betaalt, dan streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen (dit geldt niet voor de schoenen waar het blokje "alleen online" bijstaat). Al onze pakketten worden bezorgd door GLS, de bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen, welke na vrijdag 12:00 uur en in het weekend zijn geplaatst,worden maandag verwerkt. U ontvangt een email met uw track en trace code, zodra uw bestelling is overhandigd aan GLS. Indien uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat, dan is het mogelijk dat deze in verschillende pakketten aan u worden verzonden. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan laat GLS een niet-thuis bericht achter. U kunt dan zelf online een afspraak maken op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Voor ontvangst van het pakket dient altijd te worden getekend.

VERZENDKOSTEN

Bij bestelling vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten (binnen Nederland). Is het bedrag van uw bestelling lager dan €50,00? Dan zijn de verzendkosten €4,95 (binnen Nederland). Voor bestelling naar het buitenland rekenen wij altijd verzendkosten.

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in ons filiaal Meijerink Schoenen in Hoorn. U betaalt dan geen verzendkosten. U ontvangt een email als uw bestelling klaar staat.  

WIJZIGEN OF ANNULEREN

Als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u kunnen regelen. Dit is alleen mogelijk als uw order nog niet verzonden is.

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.