• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > Wolky Filter

Wolky damesschoenen

Wolky damesschoenen zijn trendy en lopen heerlijk! In 1982 besloot een Zwolse schoendetailist om zelf modieuze, comfortabele schoenen te ontwikkelen. Deze schoenen hebben een uniek verend voetbed van kurk en memory foam. Wolky schoenen zijn gemaakt van leer en hebben veelal een uitneembaar voetbed. U kunt in  Wolky schoenen, of Wolkies, dus uw eigen steunzolen dragen. Meijerink Schoenen heeft Wolky damesschoenen, sandalen, laarzen, slippers, veterschoenen en veterboots in de collectie. Probeer Wolky schoenen en ervaar het comfort. Door het verende voetbed loopt u met deze schoenen echt op wolken! 

Wolky schoenen zijn trendy en comfortabel

Als u op Wolky loopt, voelt het alsof u op wolken loopt. De Zwolse schoenverkoper Kees Diks koos in 1982 daarom deze merknaam voor zijn modieuze en comfortabele sandalen en schoenen. Het heerlijk verende voetbed van kurk maakt deze schoenen super comfortabel. En bovendien zijn de designs van Wolky altijd trendy!

Wolky sandalen, veterboots en meer

Tijdens de zomermaanden en in de vakantie dragen veel dames graag die heerlijke Wolky Sandalen. Op deze sandalen kunt u uren lopen. Wolkys schoenen staan leuk onder een broek, rok of jurk. Wolky sandalen zijn er in diverse kleuren en zijn het hele jaar te koop bij Meijerink Schoenen. Maar u vindt bij ons in de collectie ook Wolky veterboots, Wolky veterschoenen, Wolky slippers en Wolky laarzen.

Online Wolky dames schoenen bestellen

Meijerink Schoenen biedt u een grote collectie Wolky schoenen, die u veilig en snel kunt bestellen in onze webshop. Zijn de Wolky schoenen niet naar uw wens? Dan kunt u ze binnen 14 dagen retourneren. U betaalt dan alleen de verzendkosten en wij storten uw aankoopbedrag retour. In onze collectie vindt u trendy veterboots, veterschoenen, laarsjes en sandalen. U kunt natuurlijk ook langskomen in Hoorn en de Wolkys schoenen of Wolkies passen in onze winkel.

Wolky sale

In onze webshop vindt u regelmatig Wolky schoenen in de Sle met korting. Deze schoenen zijn afkomstig uit eerdere collecties en bieden wij u aan tegen een gereduceerde prijs. Kijk in onze Wolky Sale of u wllicht een paar Wolkies in uw maat vindt!