• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > Joya Filter

Joya, unieke schoenen

Joya is de zachtste schoen ter wereld, die u een unieke loopsensatie biedt! U merkt dit bij de eerste stap die u zet met een Joya schoen. Deze schoenen hebben echt liefde voor uw rug. De dempende zolen en speciaal gevormde zool van  Joya schoenen bootsen de natuurlijke voetafwikkeling na. Deze Zwitserse schoenen hebben een gepatenteerde technologie en zijn gemaakt van zachte, ademende kwaliteitsmaterialen. De inlegzool is antibacterieel en luchtdoorlatend, wat zorgt voor een prettig klimaat in uw schoen. Het flexibele voetenbed dempt de druk op uw rug en gewrichten. De zool van Joya schoenen is er in diverse varianten. 

Kortom Joya schoenen zijn de perfecte schoenen, die uw rug ontlasten, zorgen voor een gezonde loopbeweging en hielspoor verlichten! Joya schoenen activeren uw voeten, kuiten en spieren voor écht actief staan en lopen. Kom langs bij Meijerink Schoenen en test Joya damesschoenen of Joya herenschoenen. U bestelt uw Joya schoenen voor dames en heren, zonder risico, eenvoudig en snel in onze webshop.

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw Joya schoenen. Vandaar dat wij u graag wat tips geven voor het onderhoud van Joya schoenen