Gefilterd op: Wis selectie

Joya schoenen

1 - 19 van 19 artikelen

                   

 

Joya schoenen draagt u uit liefde voor uw rug! Met een schoen van Joya kiest u voor de zachtste schoenen ter wereld! Comfortabele schoenen, die zorgen voor een optimale loopbeweging. Deze rugvriendelijke schoenen bieden comfort en verlichting bij rugklachten, hielspoor en voorvoetklachten. Joya schoenen zijn exclusief verkrijgbaar bij Meijerink Schoenen. In onze winkel in Hoorn vindt u een uitgebreide shop-in-shop met een grote Joya schoenencollectie. 

Graag informeren wij u over de belangrijkste kenmerken van deze heerlijke schoenen, zoals de Joya zooltechniek en geven wij u een onderhoudsadvies voor Joya schoenen.

Zwitsers schoenenmerk Joya

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat wij speciaal voor onze klanten met rug-, knie- of voetklachten in ons assortiment hebben opgenomen. Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. Door de unieke zooltechnologie absorberen Joya schoenen de gevolgen van lopen en staan op een harde en vlakke ondergrond optimaal.

Joya schoenen voor dames

Joya schoenen voor dames vindt u bij Meijerink in de winkel en online in allerlei modellen als veterschoenen, instapschoenen, veterboots, slippers en als sandalen. Zodra u met de damesschoenen van Joya loopt merkt u direct dat uw voet volledig wordt afgewikkeld en uw rug wordt ontlast. Deze schoenen worden dan ook door orthopedogogen aangeraden als u rugprob;emen heeft.

Joya schoenen voor heren

Joya herenschoenen zijn uitermate geschikt voor mannen die veel moeten staan en lopen tijden shun werk. In uw vrije tijd zijn deze schoenen ook geweldig om te dragen omdat ze uw rug en gewrichten ontlasten. De speciale zooltechniek van Joya maakt dat uw rug en gewrichten met zachtheid worden behandeld. Door het schokdempende vermogen van de schoenen maar ook door de speciale zool die zorgt voor een optimalevoetafwikkleing.

Probeer de zachte schoenen voor uw rug eens bij ons in de winkel of thuis. Joya heren schgoenen zijn er als Joya instapschoenen, veterschoenen, veterboots en sandalen.

Rugvriendelijke schoen

Het dragen van Joya schoenen heeft een voordelig effect op uw rug, voeten en gewrichten. De toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug heeft schoenen van Joya gekeurd en uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk. Klanten met Joya schoenen bevestigen het enorme comfort en verlichting, van bijvoorbeeld hielspoor en voorvoetklachten. Ervaar zelf wat Joya schoenen voor verschil maken in uw dagelijkse leven. 

Joya schoenen geven u een zacht gevoel als u wandelt door het comfortabel ontwerp en de traditionele zachte en elastische Joya Smart zool. Deze schoenen zorgen voor een natuurlijke voetafwikkeling wat resulteert in een correcte rechtopstaande houding tijdens het lopen.

Joya schoenen, voordelen en effecten

  • Zachte comfortabele schoenen
  • Goede dempende zool voor uw rug en gewrichten
  • Corrigeert de voetafwikkeling en de loophouding
  • Zorgt voor een goede rechte houding en ontlast uw rug

Online Joya schoenen kopen

Joya schoenen online kopen is bij Meijerink heel veilig, wij zijn lid van het webwinkel keurmerk en geven u 14 dagen de kans om uw schoenen in huis te testen. Bent u na deze proefperiode van 14 dagen niet tevreden dan kunt  de Joya schoenen ruilen of retourneren. U betaalt alleen voor het terugzenden. Wij storten uw aankoopbedrag terug op uw bankrekening zodra wij de schoenen onbeschadigd en in de originele doos hebben ontvangen.

   

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.