Gefilterd op: Wis selectie

Rohde dames pantoffels

1 - 36 van 77 artikelen

Comfort, eenvoud, perfecte pasvorm en een hoge kwaliteit zijn kenmerkend voor het merk Rohde pantoffels. Meijerink Schoenen is officieel dealer van dit comfortabele Duitse pantoffelmerk. Rohde produceert pantoffels en andere gemakkelijk huisschoenen van uitstekende kwaliteit met optimaal draagcomfort. U vindt een zeer uitgebreid assortiment Rohde pantoffels, sandalen en slippers in onze webshop voor zowel dames als heren. Bestel uw Rohde pantoffels online en ervaar het ultieme comfort van deze instapschoenen. Of kom gezellig langs in onze winkel in Hoorn.

Pantoffels, slippers en sandalen voor dames

Ons assortiment huisschoenen voor dames bestaat uit pantoffels, slippers en sandalen. Als u op zoek bent naar duurzaam schoeisel voor in en rondom huis, is Rohde een uitstekende keuze. Even de krant uit de bus halen of een boodschap doen? Ook voor korte afstanden verblijdt u uw voeten met goede instappers. De slippers en  sandalen trekt u gemakkelijk aan en uit. En de pantoffels zijn ideaal voor in huis. U heeft met een paar Rohde pantoffels nooit meer koude voeten. Bovendien loopt u op verantwoorde ergonomische schoenen en dat is ook fijn voor u.

Rohde pantoffels voor heren

Ook voor heren zijn er fijne pantoffels, sandalen, klittenbandschoenen en slippers. Een paar instappers zijn ideaal voor erbij. Ook huisschoenen moeten van goede kwaliteit zijn, want een goede ondersteuning en pasvorm zijn belangrijk voor uw gezondheid. Klittenbandschoenen bijvoorbeeld hebben als voordeel dat u ze vaak op twee of drie plaatsen kunt vastzetten. Hierdoor zitten ze stevig en stabiel om uw voeten, maar u trekt ze ook gemakkelijk aan en uit.

Pantoffels met korting

Ook in onze online Sale vindt u Rohde pantoffels. Het hele jaar door kunt u daar voordelig schoenen van Rohde kopen. Is uw bestelling toch niet helemaal volgens uw verwachting? Dan kunt u uw schoenen altijd bij ons in de winkel komen ruilen. Of aan ons per post retourneren. Ook artikelen uit de sale mogen worden geruild of geretourneerd. Als u uw pakket retourneert, zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Kwaliteit pantoffels

Naast een grote online collectie, presenteren wij u ook Rohde schoenen voor dames en heren  in onze winkel in Hoorn. Hier bent u van harte welkom om de verschillende modellen te komen passen. Onze medewerkers helpen u graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van comfortschoenen kunnen wij u vakkundig adviseren over Rohde en alle overige kwaliteit pantoffels en huisschoenen.

Sale Rohde pantoffels

Bij Meijerink Schoenen vindt u in de webshop een pagina Sale Rohde pantoffels. Daar vindt u pantoffels van Rohde met korting. Bent u op zoek naar een paar Rohde herenpantoffels met korting? Of zoekt u juist van Rohde damespantoffels in de Sale? Dan raden wij u aan om in onze Rohde Sale te kijken. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.