• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > FitFlop Filter

FitFlop damesschoenen

FitFlop schoenen, slippers, FitFlop dames sandalen, laarzen en pantoffels voor dames zijn populair. Meijerink Schoenen is dé officiële dealer van FitFlopTM. Bij ons vindt u de grootste online collectie. FitFlops zoals ze ook wel worden genoemd, zijn trendy en comfortabel! Dankzij biomechanica bevorderen FitFlop slippers en  FitFlop sneakers en sandalen uw spieren tijdens het staan en lopen dankzij technologieën, die de druk onder de voet verspreiden en de natuurlijke bewegingen van het lichaam bevorderen. De kenmerken van alle FitFlop zolen zijn: licht ergonomisch ontwerp, optimale demping onder de voeten en maximaal comfort door het anatomisch gevormde voetbed. FitFlop damesschoenen zijn in onze webshop verkrijgbaar in diverse pasvormen. De wijdtematen van FitFlop schoenen lopen van normaal tot iets smaller (S), normaal (N) en normaal tot iets breder (B). U vindt de wijdtemaat steeds vermeld bij de FitFlop van uw keuze. Kijk ook eens in onze FitFlop Sale.

Deze technologie is speciaal door FitFlopTM ontwikkeld en zorgt voor versteviging van de beenspieren en kan hielspoorklachten verminderen. Alle zolen van FitFlop schoenen worden gemaakt van EVA (ethylene vinyl acetate). Dit is een zacht en flexibel materiaal. Onze FitFlopTM damesschoenen collectie bestaat uit; slippers, sandalen, veterschoenen, pantoffels, laarzen, ballerina's en veterboots. U kunt uw damesschoenen makkelijk en snel online bestellen bij Meijerink Schoenen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Hoorn. Uw schoenen worden snel en uit voorraad geleverd.

FitFlop Sale voor dames en heren

We hebben regelmatig leuke aanbiedingen met hoge kortingen op FitFlops voor dames en heren in onze FitFlop Sale. U vindt daar sandalen of slippers van dit merk uit voorgaande collecties met aantrekkelijke kortingen. Wees er wel snel bij want in onze FitFlop Sale merken we dat de courante maten snel minder worden. En u kunt nu nog een leuke fittflop schoen met korting in onze Sale kopen. Helaas geldt voor de Sale natuurlijk wel zo lang uw maat voorradig is. Natuurlijk hebben wij tijdens de Sale ook in onze winkel een assortiment schoenen voor dames en heren van dit merk te koop. U kunt ze in onze winkel in Hoorn op uw gemak passen. In de webshop gekochte FitFlop sandalen, slippers, Fitflop sneakers of laarzen kunt u zonder risico passen en retourneren. Vanaf  50,-- betaalt u bij een bestelling in onze webshop geen verzendkosten.