• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > Waldlaufer Filter

Waldlaufer damesschoenen

Het schoenenmerk Waldlaufer staat bekend om het comfort. De damesschoenen zijn stevig en hebben een zeer goede pasvorm. Aan alle modellen damesschoenen wordt veel zorg aan comfort en steun besteed. De beste natuurlijke leersoorten en materialen worden gebruikt voor de Waldläufer comfortschoenen. De damesschoenen van Waldlaufer zijn standaard voorzien van een uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Waldlaufer heeft vele modellen damesschoenen in haar assortiment; veterschoenen, comfortabele instappers, laarzen, pumps, veterboots en wandelschoenen. Met Waldlaufer damesschoenen heeft Meijerink Schoenen een goed pasvorm merk in huis. Bij ons vindt u ook een uitgebreide collectie Waldlaufer herenschoenen

Waldläufer Schoenen

Het Duitse schoenenmerk Waldläufer, oftewel woudloper, bestaat sinds 1960. Dit merk staat bekend om de comfortabele schoenen voor dames en heren, vanwege het loopcomfort en pasvorm. Zodra u een paar Waldlaufers aandoet begrijpt u wat wij bedoelen met voelbaar loopcomfort. Gunter Bauer, de oprichter van de schoenfabriek was een liefhebber van het buitenleven, vandaar dat hij koos voor de naam Waldläufer.

Waldlaufer comfortabele, leren schoenen

De schoenen van dit merk worden gemaakt van de beste, natuurlijke leersoorten en materialen. Comfortabele schoenen met een uitneembaar voetbed en een geweldige pasvorm. Deze schoenen zijn zacht en vormen zich naar uw voeten. Bovendien geven ze voldoende steun voor een flinke wandeling. Waldläufer maakt comfortabele outdoor-schoenen, maar ook veterschoenen, instappers en sandalen. Dit merk schoenen is tot in Australië (maar ook in Canada, China en Scandinavië) bij veel mensen geliefd.

Waldlaufer, degelijk en toch modern

Ondanks dat Waldlaufer  comfortabele schoenen maakt, hebben de schoenen een trendy uitstraling en zijn ze zeker niet ouderwets. Dankzij de ideale pasvorm en de up-to-date designs is dit schoenenmerk zeer gewild bij mensen met gevoelige voeten. Wilt u zonder pijnlijke voeten door het leven? Kies dan voor een paar dames schoenen van Waldlaufer.

Wedden dat u veel complimenten krijgt vanwege de trendy uitstraling van deze schoenen? Kom eens langs in onze einkel in Hoorn en laat uw schoenen opmeten met onze 3D-voetscanner van Aetrex en vraag onze deskundige adviseuses om hulp. Ze helpen u graag, zodat u zeker weet uw schoenne perfect passen en u lang plezier beleeft aan uw aankoop. Woont u niet in de buurt van Hoorn? Geen probleem, u bestelt snel en zonder risico uw Waldlaufers in onze webshop. Passen ze toch niet goed? Dan mag u ze binnen 14 dagen retourneren of ruilen. 

Waldlaufer Sale

Kijk u ook eens bij onze Sale, daar vindt u Waldlaufer damesschoenen met korting. Dit zijn schoenen die over zijn van vorige collectie, die wij graag opruimen en met korting aanbieden. Wellicht is uw maat nog verkrijgbaar in onze Waldlaufer Sale.