Heren Pantoffels

1 - 36 van 61 artikelen

Pantoffels zijn heerlijk om te dragen in huis. Zeker als het weer iets kouder wordt. Heren pantoffels moeten comfortabel zijn, slipvast en warm. Mannen dragen in huis graag een paar pantoffels, sloffen of muilen.

Bij Meijerink Schoenen vindt u een leuke collectie herenpantoffels en dames pantoffels van diverse merken. Van comfortabele pantoffels van Romika, Westland en de bekende herenpantoffels van Rohde. Wij hebben ook de Promed pantoffels voor gevoelige voeten in onze pantoffelcollectie. Onze pantoffels zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal, zijn duurzaam en uiterst comfortabel. Er zijn ook muilen, sloffen en pantoffels verkrijgbaar met een slipvastte zool, zodat u uw pantoffels ook buitenshuis kunt dragen. Kijk eens in onze webshop en bestel snel een paar warme pantoffels!

Pantoffels voor heren

Pantoffels zijn altijd handig. Hoe jong of oud u ook bent, pantoffels zijn altijd fijn om te dragen. Want met een paar warme pantoffels aan uw voeten wordt het in huis al snel aangenaam. Bovendien beschermen deze schoenen uw voeten tegen glas en andere ongerechtigheden. Ze zijn ook makkelijk als u een klein ommetje maakt met de hond of even snel uit huis loopt voor het een of ander.

Grote collectie herenpantoffels

Bij Meijerink Schoenen vindt u een leuke collectie heren en damespantoffels. Wij hebben kwaliteitspantoffels in huis van de merken Rohde, Romika, FitFlop en de speciale verbandschoenen of pantoffels voor gevoelige voeten van Promed. 

Online pantoffels bestellen

U kunt heel gemakkelijk uw herenpantoffels online bestellen zonder risico. Want bij Meijerink Schoenen heeft u 14 dagen de tijd om uw pantoffels in huis te proberen. Bent u binnen die 14 dagen niet tevreden dan kunt u uw pantoffels ruilen of retourneren. U betaalt dan alleen de retourkosten voor het terugsturen. Wij leveren uw pantoffels, vanaf een aankoopbedrag van € 50, gratis bij u thuis. U ontvangt uw bestelling binnen 3 werkdagen. 

Pantoffels Sale

Kijkt u ook eens bij onze pantoffels heren Sale. Misschien vindt u een paar warme pantoffels in uw maat. Op deze pagina staan pantoffels met korting. Wij ruimen namelijk regelmatig onze magazijnen op en maken ruimte voor een nieuwe collectie pantoffels. U zult begrijpen dat in onze pantoffel sale niet alle maten meer voorradig zijn. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.