• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > Outdoorschoenen laag Filter

Lage outdoorschoenen voor dames

Lage outdoorschoenen voor dames zijn geliefd als wandelschoenen tijdens vakanties. Bij Meijerink schoenen verkopen we het hele jaar dames wandelschoenenWant wandelen kan tijdens elk seizoen! U vindt bij ons stevige wandelschoenen van Ecco, die u in onze vier Ecco Shops in Hoorn, Purmerend, Alkmaar en Heerhugowaard kunt passen. De wandelschoenen van Wäldlaufer en trendy Wolky outdoorschoenen kunt u in onze winkel, Meijerink Schoenen, in Hoorn bekijken. Wij hebben ook lage heren wandelschoenen of lage heren outdoorschoenen in onze collectie. En natuurlijk ook hoge outdoorschoenen voor dames.

Lage outdoorschoenen, wat zijn de voordelen

De lage wandelschoenen of lage outdoorschoenen voor dames in onze collectie hebben allemaal een robuuste zool met een stevige grip, zodat u niet uitglijdt tijdens het lopen door wat ruiger terrein. Onze wandelschoenen zijn gemaakt van ademend materiaal, zodat uw voeten goed kunnen ventileren. Ze hebben een goede pasvorm, die uw voeten goed ondersteunt. Bij Ecco vindt u veel wandelschoenen met Goretex dat ervoor zorgt dat u geen natte voeten krijgt tijdens het wandelen. 

Waldlaufer outdoorschoenen voor dames

De wandelschoenen van Waldlaufer staan bekend om hun geweldige pasvorm en hun stevige zolen. Deze schoenen heten niet voor niets "woudloper" en zijn in de outdoor variant zeer geschikt voor lange wandelingen. Veel mensen nemen ze mee op vakantie. Met Waldlaufer outdoorschoenen weet u zeker dat u tijdens een wandeling in de natuur voorzien bent van goede schoenen.

Outdoorschoenen, laag model online kopen

Bij Meijerink Schoenen kunt u veilig en zonder risico uw wandelschoenen online bestellen. Wij leveren uit voorraad en bieden u de mogelijkheid om uw wandelschoenen 14 dagen binnenshuis te testen. Mochten ze toch niet goed passen. Of bent u niet tevreden om een andere reden? Dan mag u ze binnen 14 dagen ruilen of retour sturen. U betaalt dan wel het terugzenden, maar wij storten uw aankoopbedrag retour, zodra wij de schoenen onbeschadigd en in de originele doos hebben ontvangen. Zo weet u zeker dat u zonder risico uw dames outdoorschoenen koopt.

Outdoorschoenen in de Sale

Kijkt u ook eens in onze dames Sale naar en paar goedkope dames outdoor schoenen uit een collectie van vorig jaar. Wellicht dat u dan voor een leuk prijsje een paar prima vakantieschoenen of wandelschoenen vindt.