• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Herenschoenen > Joya Filter

Joya herenschoenen

Joya herenschoenen nieuwe collectie De zachtste schoenen ter wereld, dat zijn de schoenen van het Zwitserse schoenenmerk Joya. Speciaal voor klanten met rug-, knie- of voetklachten hebben wij deze schoenen in ons collectie. Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. Dankzij hun unieke zooltechnologie absorberen deze schoenen alle gevolgen van lopen en staan.

Joya schoenen hebben een voordelig effect op uw rug, voeten en gewrichten. Klanten bevestigen het enorme comfort en de verlichting van bijvoorbeeld rugklachten, hielspoor en voorvoetklachten.  Joya schoenen zijn exclusief verkrijgbaar bij Meijerink Schoenen. In Hoorn vindt u een uitgebreide collectie Joya schoenen voor dames en heren. In onze webshop bestelt u ze snel en veilig zonder risico, want u mag de schoenen binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Bekijk onze ruime collectie Joya schoenen voor heren en Joya damesschoenen.

Joya de zachtste schoen voor uw rug

Zoekt u een paar schoenen die uw rug perfect ontlasten? En geweldig lopen vanwege hun dempende zool? Kies dan voor Joya schoenen met hun revolutionele zooltechniek. Want Joya schoenen hebben in Duitsland het predicaat "rugvriendelijke schoen"gekregen. Gun uw rug het comfort van deze schoenen en zorg dat u weer kunt genieten van lopen zonder rugpijn. Kom een paar Joya schoenen proberen bij ons in de winkel, of bestel ze zonder risico in onze webshop. 

Joya heren en damesschoenen

Wellicht overbodig om te noemen, maar Joya maakt schoenen voor zowel daes als heren. Trendy schoenen, gemaakt van de beste leerkwaliteit en voorzien van de alom geprezen Joya schentechnologie. Dus heeft u last van uw knie, rug of gewrichten, denk dan eens aan de zachte schoenen van Joya als alternatief voor uw huidige schoenen. Want goede schoenen moeten een weldaad zijn voor uw rug em dat zijn de schoenen van Joya zeker!

Joya Sale

Wij krijgen elk seizoen nieuwe collecties van onze mertkschoenen binnen. Dat betekent dat wij zo nu en dan ruimte maken in ons magazijn. Vandaar dat de schoenen uit een voorgaande collectie, ook onze Joya schoenen voor heren en dames, dan worden aangeboden in onze opruiming, oftewel Sale, tegen aantrekkelijke prijzen. Wellicht dat u nog een paar Joya schoenen vindt naar uw zin in uw maat. U begrijpt dat wij niet alle maten meer voorradig hebben en deze modellen helaas ook niet meer voor u kunnen bestellen. Neem een kijkje in onze Joya heren Sale.