Gefilterd op: Wis selectie

Joya herenschoenen

1 - 22 van 22 artikelen

De zachtste schoenen ter wereld, dat zijn de schoenen van het Zwitserse schoenenmerk Joya. Speciaal voor klanten met rug-, knie- of voetklachten hebben wij deze schoenen in onze collectie.Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. Dankzij hun unieke zooltechnologie absorberen deze schoenen alle gevolgen van lopen en staan.

Joya schoenen hebben een voordelig effect op uw rug, voeten en gewrichten. Klanten bevestigen het enorme comfort en de verlichting van bijvoorbeeld rugklachten, hielspoor en voorvoetklachten. Joya schoenen zijn exclusief verkrijgbaar bij Meijerink Schoenen. In ons schoenwinkel in Hoorn vindt u een uitgebreide collectie Joya schoenen voor dames en heren. In onze webshop bestelt u ze snel en veilig zonder risico, want u mag ze 14 dagen ruilen of retourneren.

Bekijk snel onze Joya herenschoenen en Joya damesschoenen.

Joya de zachtste schoen voor uw rug

Zoekt u een paar schoenen die uw rug perfect ontlasten? En geweldig lopen vanwege hun dempende zool? Kies dan voor Joya schoenen met hun revolutionaire zooltechniek. Want Joya schoenen hebben in Duitsland het predicaat "rugvriendelijke schoen" gekregen. Gun uw rug het comfort van deze schoenen en zorg dat u weer kunt genieten van lopen zonder rugpijn. Kom een paar Joya schoenen proberen bij ons in de winkel, of bestel ze zonder risico in onze webshop. 

Joya heren en damesschoenen

Wellicht overbodig om te noemen, maar Joya maakt schoenen voor zowel dames als heren. Trendy schoenen, gemaakt van de beste leerkwaliteit en voorzien van de alom geprezen Joya schoentechnologie. Dus heeft u last van uw knie, rug of gewrichten, denk dan eens aan de zachte schoenen van Joya als alternatief voor uw huidige schoenen. Want goede schoenen moeten een weldaad zijn voor uw rug en dat zijn de schoenen van Joya zeker!

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.