• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Damesschoenen > Sandalen Filter

Dames sandalen

Dames sandalen zijn trendy, comfortabel en praktisch. Sandalen zijn dé perfecte schoenen voor het voorjaar, de zomer en tijdens uw vakantie. Want sandalen dragen heerlijk. Want zeg nou eerlijk, als het meer dan 30 graden is, draagt u toch het liefst luchtige sandalen? Het hele jaar door vindt u de mooiste merksandalen in onze webshop. En in het voorjaar en zomers ook in onze schoenenwinkel in Hoorn.

Veel bekende Nederlanders worden zomers vaak gespot met hun favoriete FitFlops.En dat is niet zo gek, als u weet dat FitFlop sandalen gebaseerd zijn op biomechanica. De Microwobbleboard zolen van FitFlops versterken de spierontwikkeling van uw benen en billen. Vandaar dat Fitflop dames sandalen zo populair zijn.

Dames sandalen van vele merken

Bij Meijerink Schoenen vindt u in de collectie heel veel merken sandalen, zoals de stoere Ecco offroad sandalen en de praktische Mephisto sandalen, de leren Think sandalen, de heerlijk lopende Birkenstocks, Durea sandalen met extra wijdte, mooie Solidus sandalen met los voetbed geschikt voor steunzolen en hippe leren Pikolinos sandalen en trendy Gabor sandalen met leuke kleuren.

Damessandalen van comfortabel tot trendy

In het voorjaar en zomers, als de zon schijnt, zijn sandalen fantastisch om te dragen. Sandalen zijn er in zoveel verschillende varianten, dat er altijd een paar sandalen naar uw smaak te vinden zijn. Van comfortabele , praktische Solidus sandalen tot trendy Gabor sandalen en ecologische, leren Think sandalen met leuke kleuren. In onze collectie hebben wij naast damessandalen ook herensandalen van topkwaliteit.

Grote collectie sandalen

Bij Meijerink Schoenen vindt u damessandalen van de volgende merken: Ara sandalen, Clark damessandalen Common Pairs sandalen, Durea sandalen met wijdtematen, Ecco dames sandalen, Comfortabele Finn Comfort damessandalen, FitFlop dames sandalen, trendy Gabor sandalen, Jenny sandalen, zachte Joya sandalen, praktische Mephisto damessandalen, Piedi Nudi sandalen, leren Pikolinos sandalen, Romika sandalen, Solidus sandalen met wijdtematen, supermooie Think sandalen, Verhulst sandalen, zachte Xsensible sandalen en Xsensible Stretchwalker damessandalen. 

Zoekt u een paar herensandalen? Ook die vindt u bij Meijerink Schoenen.