Klittenbandschoenen voor kinderen

1 - 27 van 27 artikelen

Bij Meijerink Schoenen online en in onze winkel Shoekers hebben we een grote collectie aan klittenbandschoenen voor jongens en meisjes. Eigenlijk alle merken die wij aanbieden, hebben klittenbandschoenen in hun collectie opgenomen of in combinatie met veters. Klittenbandschoenen voor meisjes en jongens zijn handig wanneer ze nog niet kunnen veteren. Het is vaak de eerste stap naar het makkelijk zelf aantrekken van schoenen. Daarnaast zorgt klittenband voor een verstelbare pasvorm voor de kwetsbare kindervoetjes, die nog volop in ontwikkeling zijn. In onze schoenencollectie vind je moderne en comfortabele kinderschoenen met klittenband voor een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Klittenbandschoenen voor meisjes

Vaak hebben klittenbandschoenen voor meisjes een coole sneakerzool, waardoor ze sportief ogen. Voor de stoere meisjes zijn er klittenbandschoenen van de merken Vans en Puma voor een sportieve look. maar ook klittenbandschoenen met vrolijke kleuren, dierenprintjes en details als applicaties en franjes.

Klittenbandschoenen voor jongens

De merken Braqeez, Trackstyle en Munich  hebben vrolijke en opvallende jongenssneakers met klittenband. Voor de sportievelingen zijn er klittenbandschoenen van Adidas, Puma en Nike. Deze merken hebben vaak gympen in neutrale kleuren met minder opvallende details, maar waar ze zich wel vertrouwd mee voelen.

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.