Gefilterd op: Wis selectie

Westland pantoffels voor heren

1 - 7 van 7 artikelen

De Westland pantoffels worden gemaakt door het Duitse familiebedrijf ‘Josef  Seibel’. De officiële naam is dan ook ‘Westland by Josef Seibel’. Vele bekende modellen van het merk Romika zijn hieronder gebracht, waarvan de kwaliteit is onveranderd. Het merk Westland maakt comfortabele, functionele en kwalitatief goede schoenen voor dames, heren en kinderen. De Westland pantoffels kenmerken zich aan de poly-urethaan aangespoten zolen. Dit zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit aan de voet.

Sale Westland pantoffels

Kiest u voor de kwaliteit van Westland pantoffels, maar wilt u graag minder betalen? Dat kan als u een paar mooie pantoffels vindt in onze Westland Sale. Deze Westland pantoffels met korting zijn nieuw, maar omdat wij ruimte maken in onze magazijnen bieden wij deze Westland pantoffels met korting aan. U zult begrijpen dat wij niet alle maten meer voorradig hebben van deze pantoffels. Kijk snel bij onze Westland opruiming of u een paar mooie pantoffels vindt naar uw smaak. Ook deze pantoffels mag u binnen 14 dagen ruilen of retourneren. U betaalt alleen wel zelf de verzendkosten voor het retourneren.

 

 

 

App ons
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.