• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering

Joya schoenen - de zachtste schoenen ter wereld.

 

Joya Schoenen

Joya is de zachtste schoen ter wereld en biedt een unieke loopervaring. Het verschil met andere schoenen is ongekend en dit ondervindt u al bij de allereerste stap. Het zachte gevoel als je wandelt wordt een nieuwe norm in de outdoor en wandelsector: Zijn ze dan alleen maar functioneel? Niet in het minst want de schoenen van Joya zijn sportief van uiterlijk wat samen gaat met een comfortabel ontwerp. Joya heeft unieke technologieën en patenten ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten.

Er zijn zelfs 4 typen van zolen. Zo is er meestal wel een schoen bij waar u het prettigst op loopt. De zachte en elastische Joya Wave zool is ontworpen voor een subliem gevoel van dagelijks comfort al vanaf de eerste stap. Hierdoor bereikt u een een zachte en ook natuurlijke voetafwikkeling wat leidt tot een automatisch correcte rechtopstaande houding tijdens het lopen.

Voordelen en effecten

  • Superzachte demping tijdens het wandelen
  • Uren loopplezier zonder moe te worden
  • Ontlasting van voetproblemen zoals hielspoor en peesplaatontsteking

Talloze klanten getuigen van deze positieve effecten die ze op hun lichaam hebben ondervonden. Ideaal als u wilt beginnen met wandelen en voor de geoefende lopers schoenen die ze niet meer uit willen trekken. 

Joya - Uit liefde voor uw rug

Bij Joya geloven we erin, dat rugklachten geen reden mogen zijn om niet elke dag te bewegen. De moderne mens beweegt zich tegenwoordig alleen op een harde, vlakke, industriële ondergrond zoals bijvoorbeeld beton of asfalt. Bovendien draagt men hard schoeisel dat actief staan en lopen niet mogelijk maakt.

Gezond lopen door een passende schoen

Joya schoenen ondersteunen het natuurlijke bewegingspatroon en stimuleren een actief looppatroon. Daarnaast bevorderen Joya schoenen voor een gezonde en rechte lichaamshouding, wat zorgt voor ontlasting van rug en gewrichten. Hierdoor worden rug- en gewrichtsklachten voorkomen en verminderd. 

De werking van Joya

Het positieve effect van een zachte, elastische ondergrond op ons bewegingsapparaat is in vele studies onderzocht en vastgesteld, en wordt in de fysiotherapie al geruime tijd ingezet tijdens behandelingen. Joya ontwikkelt schoenen die dit principe omarmen en het gezonde, actieve lopen en staan elke dag mogelijk maken. Het zachte en verende materiaal van de Joya zool transformeert een harde, vlakke ondergrond in een zacht elastische. Hierdoor worden de spieren van het ondersteunende spierskelet gestimuleerd en getraind wat zorgt voor ontlasting van de druk op onze rug en gewrichten. Verder zorgen microbewegingen tijdens het staan en lopen voor activering van de voet, kuit- en beenspieren - echt actief lopen en staan.

 Het effect van Joya schoenen op uw rug:

Joya schoenenJoya schoenenJoya schoenen

zachtste schokdemping                                               optimale drukverdeling                                                       verhoogde spieractiviteit

 

Meijerink Schoenen biedt u een uitgebreide keuze aan Joya schoenen, bekijk hier alvast onze collectie.

Joya schoenen