• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering

Joya schoenen - de zachtste schoenen ter wereld.

Joya schoenen draagt u uit liefde voor uw rug! Joya is de zachtste schoen ter wereld en biedt zowel dames als heren een unieke loopervaring. Het verschil met andere schoenen merkt u al bij de allereerste stap. Het zachte gevoel als u wandelt, de comfortabele pasvorm en het dempend effect werken ontlastend voor uw rug. Zijn Joya schoenen dan alleen maar functioneel? Nee, want de schoenen van Joya zijn sportief, trendy en hebben een comfortabel ontwerp. Joya schoenen zijn de nieuwe norm voor outdoor en wandelschoenen!

Meijerink Schoenen biedt u een uitgebreide keuze aan Joya dames en heren schoenen. Onze Joya collectie wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste modellen. Onze deskundige medewerksters voorzien u graag van advies. In onze webshop vindt u alle Joya dames en herenschoenen die in onze winkel aanwezig zijn.

Joya dames button      Joya heren

Joya heeft unieke technologieën en patenten ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Zo is er altijd een Joya schoen bij waar u prettig op loopt. De zachte en elastische Joya Wave zool is ontworpen voor een subliem gevoel van dagelijks comfort al vanaf de eerste stap. Hierdoor bereikt u een zachte en ook natuurlijke voetafwikkeling wat leidt tot een automatisch correcte rechtopstaande houding tijdens het lopen.

Joya Zooltechnologie

Joya heeft de “motion” zool categorie ontwikkeld om actief staan en lopen mogelijk te maken. Deze zolen hebben de zogenaamde Activator onder de middenvoet, die zorgt voor extra spieractiviteit.
Dit hightech systeem bevordert het natuurlijke bewegingsproces en zorgt automatisch voor een actieve lichaamshouding. Deze zolen zijn geschikt voor iedereen die gefocust is op een gezond en fit lichaam. Deze schoenen zijn voorzien van het volgende symbool: 

Met de zoolcategorie “emotion”, vond Joya opnieuw het plezier in lopen uit. Het zachte, elastische voetbed van Joya neemt alle drukpunten onder de voet weg. Deze zool zorgt actief voor ontlasting en ondersteuning van rug en gewrichten. Joya garandeert met deze zool een ongeëvenaard loopcomfort. Ideaal voor mensen hun voeten willen verwennen met een unieke zachte loopsensatie. Deze schoenen zijn voorzien van het volgende symbool:

Voordelen en effecten van Joya schoenen

  • Superzachte demping tijdens het wandelen
  • Uren loopplezier zonder moe te worden
  • Ontlasting van voetproblemen zoals hielspoor en peesplaatontsteking

Talloze klanten getuigen van deze positieve effecten die ze op hun lichaam hebben ondervonden. Ideaal als u wilt beginnen met wandelen en voor de geoefende lopers schoenen die ze niet meer uit willen trekken. 

Joya - Uit liefde voor uw rug

Bij Joya geloven we erin, dat rugklachten geen reden mogen zijn om niet elke dag te bewegen. De moderne mens beweegt zich tegenwoordig alleen op een harde, vlakke, industriële ondergrond zoals bijvoorbeeld beton of asfalt. Bovendien draagt men hard schoeisel dat actief staan en lopen niet mogelijk maakt.

Gezond lopen door een passende schoen

Joya schoenen ondersteunen het natuurlijke bewegingspatroon en stimuleren een actief looppatroon. Daarnaast bevorderen Joya schoenen voor een gezonde en rechte lichaamshouding, wat zorgt voor ontlasting van rug en gewrichten. Hierdoor worden rug- en gewrichtsklachten voorkomen en verminderd. 

De werking van Joya

Het positieve effect van een zachte, elastische ondergrond op ons bewegingsapparaat is in vele studies onderzocht en wordt in de fysiotherapie ingezet tijdens behandelingen. Joya omarmt dit principe en het gezonde, actieve lopen en staan elke dag mogelijk maken. Het zachte en verende materiaal van de Joya zool transformeert een harde, vlakke ondergrond in een zacht elastische. Hierdoor worden de spieren van het ondersteunende spierskelet gestimuleerd en getraind wat zorgt voor ontlasting van de druk op onze rug en gewrichten. Verder zorgen microbewegingen tijdens het staan en lopen voor activering van de voet, kuit- en beenspieren - echt actief lopen en staan.

Het effect van Joya schoenen op uw rug

Hieronder ziet u het effect dat het dragen van Joya schoenen heeft op uw voeten uw rug.

Joya schoenen

Joya schoenenJoya schoenen

zachtste schokdemping         optimale drukverdeling                  verhoogde spieractiviteit

Joya schoenen