• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Herenschoenen > FitFlop Filter

FitFlop heren schoenen

FitFlop herenschoenen zijn geliefd bij jong en oud. Niet verwonderlijk want de herenschoenen van FitFlop, of FitFlops, lopen heerlijk! Meijerink Schoenen is dé officiële dealer van FitFlop TM in Nederland. Wij bieden u een mooie FitFlop heren Collectie. FitFlop slippers en schoenen zijn voorzien van een zool met Microwobbleboard technologie, door FitFlop ontwikkeld voor versteviging van de beenspieren en het verminderen van hielspoor. In onze FitFlop heren collectie vindt u sandalen, FitFlop slipperssneakers en pantoffels.

U bestelt uw FitFlop herenschoenen of FitFlop dames schoenen veilig en snel online bij Meijerink Schoenen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze schoenenwinkel in Hoorn. Uw FitFlop schoenen worden snel en uit voorraad geleverd. Heeft u interesse in de technologie van de FitFlop? Dan vertellen wij u graag meer over de FitFlop Zooltechnologie.

FitFlop schoenen Sale

FitFlop herenschoenen zijn er in diverse modellen en kleuren. Van FitFlop slipper, tot de populaire FitFlop sneaker. En natuurlijk vindt u in onze collectie ook FitFlop pantoffels en FitFlop sandalen. Helaas is de collectie niet zo groot als bij de dames. Bij Meijerink Schoenen vindt u in de FitFlop Sale of FitFlop schoenen Outlet, regelmatig een FitFlop aanbieding van herenschoenen van Fitflop (of FitFlops) met korting. Dit is veelal een FitFlop opruiming met herenmodellen uit voorgaande collecties. 

Neem ook eens kijkje in onze FitFlop Sale.