Gefilterd op: Wis selectie

Gijs herenschoenen van Nederlandse bodem

1 - 10 van 10 artikelen

Gijs is een Nederlands merk dat prachtige heren schoenen maakt met een uitstekende pasvorm. Gijs herenschoenen zijn verkrijgbaar in de breedtematen: smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Dankzij het losse, anatomisch gevormde, voetbed zijn deze schoenen perfect aan te passen aan uw voeten. ‘Gijs schoenen lopen als gegoten’ is het motto van dit schoenenmerk. Leuk om te weten; de oprichter heette Gijs van Drunen. De schoenenfabriek waar Gijs herenschoenen worden geproduceerd, staat nog steeds in Drunen. Bij Meijerink Schoenen vindt u zowel in de schoenenwinkel in Hoorn, als in onze webshop een leuke collectie Gijs schoenen voor heren.

Sale Gijs Schoenen

In de Merkschoenen Sale van Meijerink Schoenen presenteren wij o.a. Gijs herenschoenen met korting. Kijkt u eens bij onze algemene sale of bij de Gijs herenschoenen Sale. Met een beetje geluk vindt u daar een paar Gijs schoenen in uw maat.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.