• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Birkenstock Filter

Birkenstock

Birkenstock, het Duitse schoenenmerk bestaat al meer dan 230 jaar. Birkenstock dames slippers en Birkenstock heren slippers lopen erg comfortabel. De basis van Birkenstock is het flexibele en diepe kurken voetbed. Voor een goede pasvorm zijn de meeste Birkenstock modellen verkrijgbaar is twee verschillende breedtematen. De bekendste Birkenstock modellen zijn de Gizeh, Boston, Florida en Mayari, Arizona en Ramses. Natuurlijk zijn uw Birkenstock slippers en sandalen verkrijgbaar in diverse kleuren. Wist u dat Birkenstock ook heerlijk, warme laarzen maakt?  Koop uw Birkenstock slippersl online bij Meijerink Schoenen. Wij hebben een uitgebreide collectie Birkenstock slippers voor dames en heren.

Birkenstock dames slippers

Meijerink Schoenen biedt u al meer dan 50 jaar Birkenstock schoenen voor dames. Birkenstock dames slippers zitten erg comfortabel door het diepe, kurken voetbed dat zich naar uw voeten vormt. Vooral op een zachte ondergrond lopen deze sandalen en slippers heerlijk. Birkenstock biedt sandalen en slippers in twee verschillende wijdtematen. Birkenstock skippers hebben extra ruimte bij uw tenen. Uw tenen glijden niet naar voren door het diepe voetbed en het is net of u, bij elke stap, een lichte massage krijgt. Voor dames bieden wij in onze schoenenwinkel en in de webshop een grote collectie Birkenstock aan, waaronder de Birkenstock Florida. U vindt in onze schoenenwinkel in Hoorn steeds de nieuwset slippers van Birkenstock. 

Birkenstock slippers voor heren

Natuurlijk kunt u bij Meijerink Schoenen ook terecht voor Birkenstock herensandalen en slippers. Kijkt u maar eens in onze webshop of komt u langs in onze schoenwinkel in Hoorn. Mochten uw Birkenstocks, om wat voor reden dan ook, niet naar wens zijn dan mag u ze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. U betaalt dan alleen de kosten voor het retoursturen en wij storten uw aankooppbedrag terug op uw rekening.

Birkenstock online kopen

Meijerink Schoenen biedt u al meer dan 50 jaar Birkenstock schoenen voor dames. In onze shoenen winkel in Hoorn vindt u elk voorjaar en zomers een grote collectie. U kunt uw Birkenstocks ook veilig online bij ons bestellen. Vanaf € 50,00 rekenen wij geen verzendkosten. En u mag uw slippers 14 dagen thuis testen. Passen ze niet goed? Of loopt u er niet lekker op (Birkenstock vraagt alrijd enige dagen gewenning)? Dan kunt u ze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Ze mogen dan geen sporen van gebruik hebben (wij adviseren om ze alleen in huis te testen) en moeten in de originele doos geretourneerd worden. U betaalt zelf de kosten van het terugsturen en wij storten u aankoopbedrag, na ontvangst van de scoenen, terug op uw bankrekeing.

Birkenstock Sale

Kijkt u ook eens in onze Birkenstock Sale dames of Birkenstock Sale herenDaar vindt u een groot aantal slippers en Birkenstock slippers met korting. Dit zijn modellen uit voorgaande collectie, die wij aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen omdat wij ruimte maken voor onze nieuwe collectie.