• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Birkenstock Filter

Birkenstock

Birkenstock, het Duitse schoenenmerk bestaat al meer dan 230 jaar. Birkenstock dames sandalen en Birkenstock heren slippers lopen erg comfortabel. De basis van Birkenstock is het flexibele en diepe kurken voetbed. Voor een goede pasvorm zijn de meeste Birkenstock modellen verkrijgbaar is twee verschillende breedtematen. De bekendste Birkenstock modellen zijn de Gizeh, Boston, Florida en Mayari, Arizona en Ramses. Natuurlijk zijn uw Birkenstock slippers en sandalen verkrijgbaar in diverse kleuren. Wist u dat Birkenstock ook heerlijk, warme laarzen maakt?  Koop uw Birkenstock sandaal online bij Meijerink Schoenen. Wij hebben een uitgebreide Birkenstock collectie slippers en sandalen voor u dames en heren.

Birkenstock damessandalen

Meijerink Schoenen biedt u al meer dan 50 jaar Birkenstock schoenen voor dames. Birkenstock dames slippers zitten erg comfortabel door het diepe, kurken voetbed dat zich naar uw voeten vormt. Vooral op een zachte ondergrond lopen deze sandalen en slippers heerlijk. Birkenstock biedt sandalen en slippers in twee verschillende wijdtematen. Birkenstock sandalen hebben extra ruimte bij uw tenen. Uw tenen glijden niet naar voren door het diepe voetbed en het is net of u, bij elke stap, een lichte massage krijgt. Voor dames bieden wij in onze schoenenwinkel en in de webshop een grote collectie Birkenstock aan, waaronder de Birkenstock Florida. U vindt in onze schoenenwinkel Meijerink Schoenen steeds de nieuwe producten van Birkenstock.

Birkenstock slippers voor heren

Natuurlijk kunt u bij Meijerink Schoenen ook terecht voor Birkenstock herensandalen en slippers. Kijkt u maar eens in onze webshop of komt u langs in onze schoenwinkel in Hoorn. Mochten uw Birkenstocks, om wat voor reden dan ook, niet naar wens zijn dan mag u ze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. U betaalt dan alleen de kosten voor het retoursturen en wij storten uw aankooppbedrag terug op uw rekening.

Birkenstock Sale

Kijkt u ook eens in onze Birkenstock Sale dames of Birkenstock Sale herenDaar vindt u een groot aantal slippers en Birkenstock sandalen met korting. Dit zijn modellen uit voorgaande collectie, die wij aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen omdat wij ruimte maken voor onze nieuwe Birkenstock collectie.