Gefilterd op: Wis selectie

Fila sneakers

1 - 17 van 17 artikelen

Bij onze kinderschoenenwinkel Shoekers hebben we een uitgebreide collectie FILA sneakers voor meisjes. Het sportmerk FILA is uitgegroeid tot de meest toonaangevende Italiaanse ondernemingen in de textielindustrie en is tegenwoordig in Zuid-Koreaanse handen. FILA heeft een lijdend imago in stijl, comfort en innovatieve technologie. FILA  kinderschoenen zijn diverse sportieve sneakers met uiteenlopende modellen in hoge en lage varianten. FILA schoenen bieden optimale ondersteuning en worden gemaakt van ventilerend materiaal, zodat de schoen kan ademen. FILA kinderschoenen  worden gemaakt in trendy kleuren en zijn altijd herkenbaar door het prominente FILA-logo.

FILA meisjes schoenen

Bij ons shop je trendy FILA meisjes schoenen in diverse sneakermodellen. De FILA gymp is helemaal hip onder de meisjes. Je vindt in ons FILA collectie meisjessneakers in allerlei materialen, trendy kleuren en prints. De sneakers hebben lage en hoge modellen met een klittenbandsluiting, veters of een combinatie hiervan. De meisjessneakers van FILA zitten comfortabel en zijn uitgerust om uren op te rennen.  Je vindt FILA meisjesschoenen in diverse kleuren en lage of hoge modellen.

FILA kinderschoenen sale

De nieuwste FILA collecties voor kinderen vind je bij ons het hele jaar door in de kinderschoenenwinkel Shoekers in Hoorn en in de webshop van Meijerink Schoenen. Tijdens de sale periode in de winkel en in de webshop kan het voorkomen dat de FILA kinderschoenen in de sale komen. Volg onze Instagrampagina ‘Shoekers Hoorn’ om op de hoogte te blijven van onze acties of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.