Gefilterd op: Wis selectie

Bunnies kinderschoenen

1 - 31 van 31 artikelen

Het merk BunniesJR  maakt hippe en verantwoorde baby en- kinderschoenen voor jongens en meisjes. De focus ligt op kinderen tot 6 jaar. Bunnies kinderschoenen zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde manier hun eerste stapjes zetten, daarom zijn de collecties zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen. Het schoenenmerk haalt haar materialen uit Europa, hierdoor voldoet het aan strenge kwaliteitseisen. Kwaliteit, comfort en stijl staan op nummer een. Zo garanderen ze dat je kindje alleen het beste krijgt!

De vakkennis van BunniesJR zit in de leesten die optimaal loopcomfort en een gezonde ontwikkeling van de kwetsbare kindervoet moet garanderen. Daarnaast vinden ze de duurzaamheid van de schoenen heel belangrijk. Zeker kinderschoenen hebben veel te verduren, omdat ze altijd op avontuur zijn. De historie van de Bunnies kinderschoenen leert ons dat kwaliteit zich uitbetaald. Alle Bunnies kinderschoenen zijn gemaakt van soepel leer en voorzien van een leren voering. De kruipneus beschermt de schoentjes bij het spelen en kruipen. De speciaal ontwikkelde loop zool zorgt voor prima grip, soepelheid en stabiliteit. Door de perfecte pasvorm kan het voetje van je kind zich optimaal ontwikkelen.

De 4 loopfases

Welke maat past het beste bij jouw kindje? BunniesJR is onderverdeeld in 4 loopfases om de keuze nog makkelijker te maken. De belangrijkste basis om de grote wereld in te stappen is door stevig in zijn of haar schoentjes te staan. Er is natuurlijk nooit meer een tweede kans voor een eerste keer. De 4 fases bestaan uit: baby BunniesJR: maat 18 t/m 24, Flex BunniesJR: maat 20 t/m 27, Stap BunniesJR: maat 20 t/m 32 en Super Stap BunniesJR: maat 24 t/m 35. In elke fase heeft een kindje zijn beste stapmaatjes nodig!

Bunnies kinderschoenen sale

De nieuwste Bunnies collecties voor kinderen vind je bij ons het hele jaar door in de kinderschoenenwinkel Shoekers in Hoorn en in de webshop van Meijerink Schoenen. Tijdens de sale periode in de winkel en in de webshop kan het voorkomen dat de Bunnies kinderschoenen in de sale komen. Volg onze Instagrampagina ‘Shoekers Hoorn’ om op de hoogte te blijven van onze acties of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.