Levering en bezorging

Levering en bezorging

Indien u op werkdagen voor 14:00 uur een bestelling plaatst en betaalt, dan streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen (dit geldt niet voor de schoenen waar het blokje "alleen online" bij staat). Al onze pakketten worden bezorgd door GLS, de bezorgdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen, welke na vrijdag 14:00 uur en in het weekend zijn geplaatst, worden maandag verwerkt. U ontvangt een mail met uw track en trace code, zodra uw bestelling is verzonden. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan laat GLS een niet-thuis bericht achter. U kunt dan zelf online een afspraak maken op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Voor ontvangst van het pakket dient altijd te worden getekend.

Verzendkosten

Bij bestelling vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten (binnen Nederland). Is het bedrag van uw bestelling lager dan €50,00? Dan zijn de verzendkosten €3,95 (binnen Nederland). Voor bestelling naar het buitenland rekenen wij altijd verzendkosten.

Ophalen in de winkel

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in ons filiaal Meijerink Schoenen in Hoorn. U betaalt dan geen verzendkosten. U ontvangt een email als uw bestelling klaar staat.

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.