Ruilen

U kunt uw ontvangen bestelling altijd binnen 14 werkdagen ruilen. Ook artikelen, die in de uitverkoop zijn gekocht mogen worden geruild. De bestelling kan alleen worden geruild, wanneer het artikel in goede staat en ongedragen is. Wij raden u aan de schoenen op zachte ondergronden bijv. tapijt te proberen.

Sluit bij de retourzending het ingevulde retourformulier bij, geef duidelijk aan voor welk product u uw bestelling wenst te ruilen. Mocht het artikel niet voorradig zijn, dan zullen wij u dit per mail laten weten. Wij bieden u dan de keuze om een ander artikel uit te zoeken of om het aankoopbedrag terug te betalen. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening. Dit bedrag is bij PostNL €7,25. Bewaar het verzendbewijs goed. Zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen, ontvangt u van ons een email. Het opnieuw versturen van uw bestelling is gratis.

U mag uw bestelling altijd gratis ruilen in onze winkel Meijerink Schoenen in Hoorn.

Het ruiladres;

Meijerink Schoenen
Nieuwsteeg 39
1621 EC Hoorn

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.