Gefilterd op: Wis selectie

Wolky sandalen

1 - 14 van 14 artikelen

Op zoek naar een paar heerlijke sandalen? Probeer eens een paar Wolky sandalen. Die lopen heerlijk want ze hebben een verend voetbed en zijn gemaakt van zacht leer. Ze zijn er in sportieve uitvoering, maar ook als trendy sandaal. Wolky is een topmerk en verwent uw voeten met de geweldige pasvorm. Als u eenmaal op een paar Wolkies heeft gelopen, begrijpt u wat wij bedoelen met; "Op Wolky schoenen loopt u op wolken!" En dat geldt ook voor de sandalen van dit schoenmerk.

Wolky sandalen met verend voetbed

De collectie sandalen die u vindt bij dit schoenenmerk staan garant voor urenlang loopplezier. De pasvorm van dit merk is fantastisch. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende leesten. De gemiddelde breedte is G/G+. Alle Wolky schoenen en sandalen zijn leer gevoerd en hebben veelal een uitneembaar voetbed. Bij sandalen is dit iets lastiger meer bij de schoenen van Wolky weet u 100% zeker dat u uw eigen inlegzolen of steunzolen kunt dragen.

Wolky sandalen Sale

Op deze webshop vindt u het hele jaar een salepagina met afgeprijsde schoenen. Omdat we elk seizoen opnieuw ruimte maken voor de meeste actuele modellen. Bent u op zoek naar een paar Wolky Sandalen met korting? Kijkt u dan eens in de Woly Sale, wellicht staan er nog een paar Wolky sandalen of schoenen op u te wachten in de juiste maat. 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.