Gefilterd op: Wis selectie

Birkenstock slippers

1 - 15 van 15 artikelen

Birkenstock, het Duitse schoenenmerk bestaat al meer dan 230 jaar. Birkenstock damesslippers en Birkenstock herenslippers lopen erg comfortabel. De basis van Birkenstock is het flexibele en diepe kurken voetbed. Voor een goede pasvorm zijn de meeste Birkenstock modellen verkrijgbaar is twee verschillende breedtematen. De bekendste Birkenstock modellen zijn de Gizeh, Boston, Florida en Mayari, Arizona en Ramses. Natuurlijk zijn uw Birkenstock slippers verkrijgbaar in diverse kleuren. Wist u dat Birkenstock ook heerlijk, warme laarzen maakt?  Koop uw Birkenstocks online bij Meijerink Schoenen. Wij hebben een uitgebreide Birkenstock collectie slippers voor dames en heren.

Birkenstock slippers

Meijerink Schoenen biedt u al meer dan 50 jaar Birkenstocks voor Dams en heren. Birkenstock dames slippers zitten erg comfortabel door het diepe, kurken voetbed dat zich naar uw voeten vormt. Vooral op een zachte ondergrond lopen deze slippers heerlijk. Birkenstock kent twee verschillende wijdtematen en ebben extra ruimte bij uw tenen. Uw tenen glijden niet naar voren door het diepe voetbed en het is net of u, bij elke stap, een lichte massage krijgt. Voor dames vindt u. onze schoenenwinkel en webshop een grote collectie Birkenstock, waaronder de Birkenstock Florida. In onze schoenenwinkel in Hoorn hebben wij steeds de nieuwste dames en herenschoenen van bekende schoenmerken.

Birkenstock slippers voor heren

Natuurlijk kunt u bij Meijerink Schoenen ook terecht voor Birkenstock herenslippers. Kijkt u maar eens in onze webshop of komt u langs in onze schoenwinkel in Hoorn. Mochten uw Birkenstocks, om wat voor reden dan ook, niet naar wens zijn dan mag u ze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. U betaalt dan alleen de kosten voor het retoursturen en wij storten uw aankoopbedrag terug op uw rekening.

Birkenstock Sale

Kijkt u ook eens in onze Birkenstock Sale damesof Birkenstock Sale herenDaar vindt u een groot aantal slippers van Birkenstock met korting. Dit zijn modellen uit voorgaande collectie, die wij aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen omdat wij ruimte maken voor onze nieuwe collectie. 

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.