• Niet goed, geld terug
  • Gratis levering vanaf € 50,-
  • Telefoonnr: 0229-760760
  • Webshop Keurmerk
  • Snelle levering
Home > Gabor Filter

Gabor damesschoenen

Gabor is al jaren een onmisbaar merk binnen het assortiment van Meijerink Schoenen. In onze winkel in Hoorn presenteren wij een zeer breed assortiment Gabor schoenen in onze Shop in shop. Voor iedere Gabor schoen wordt een speciale leest ontwikkeld, waardoor een goede pasvorm gegarandeerd is. Om de leest wordt de schoen gebouwd van geschikte en hoogwaardige materialen. Optimale pasvorm en loopcomfort staat bij Gabor voorop. Gabor dames schoenen vertegenwoordigen een combinatie van traditionele ambacht, innovatie en een goed gevoel voor mode.

Shop in Shop met Gabor schoenen

Bij Meijerink Schoenen vindt u in onze winkel een Shop in Shop met Gabor schoenen Voor dames. Gabor is gespecialiseerd in damesschoenen zoals pumpssandalen, ballerina's, sneakers, laarzen en nog veel meer. In veel van de schoenen heeft Gabor een uitneembaar voetbed opgenomen. Wel zo makkelijk als u een eigen steunzool wilt blijven dragen.  

Trendy & kwaliteit, dat zijn Gabor schoene

Bekijk en koop uw Gabor schoenen, slippers, laarzen of een ander model in onze webshop of kom langs in onze winkel. Wij leveren alle Gabor schoene uit voorraad. Mochten de schoenen onverhoopt niet goed zijn, dan mag u deze altijd ruilen en/of retourneren. Dit kan ook in onze winkel in Hoorn.

Gabor dames schoenen uitverkoop

Op onze Sale pagina vindt u schoene uit voorgaande collecties. Neem een kijkje via Sales Dames Gabor en wellicht vindt u een paar mooie Gabor schoenen met korting in onze opruiming. Helaas hebben wij in onze Gabor Sale niet alle maten en modellen meer voorradig. Trouwens u mag uw uitverkoop schoenen ook binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Ze moeten dan wel onbeschadigd zijn en geen gebruikssporen hebben. Het retour sturen is voor eigen rekening. Na de ontvangst van uw schoenen, ontvangt u uw aankoopbedrag van ons retour.